Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Ez a 3 csillagjegy magasan a legjobb a bőrápolásban

Ez a 3 csillagjegy magasan a legjobb a bőrápolásban

Na, vajon te is a beauty squadba tartozol?
Ez a 3 csillagjegy magasan a legjobb a bőrápolásban

Halak

Ha valamire időt, energiát és pénzt szánsz, akkor az a bőröd. Míg a barátnőid sorra vásárolják a legtutibb alapozókat, te pontosan tudod, hogy az igazi alapok egy szuper beauty rutinnal kezdődnek. Profi vagy, ha hámlasztásról, fényvédelemről és hidratálásról van szó, így akkor is nonstop egységes a pofid, ha egyébként a problémásabb bőrű csajok közé tartozol. A szorgalmaddal és az odafigyeléseddel nincs számodra lehetetlen!

Ikrek

Bőven elég egy kis színezett hidratáló, plusz egy kis szemöldökformázás, majd balzsam az ajkadra, és máris kész a tökéletes look. Mindez azért lehetséges, mert maximálisan komolyan veszed a bőröd egészségét. Odafigyelsz a vízmennyiségre, hogy kellően hidratáljt legyél és szkippeled az édességet, mert tudod, hogy az nem tesz jót a kollagéntermelésnek és még pattikat is okozhat.

Skoripó

Imádsz rétegezni, tonizálni, hidratálni, igazi kis szépségbirodalmat építettél fel a fürdőszobádban. Szeretsz kísérletezni a különböző újdonságoddal, és mindig szerepel valami szuper menőség a beauty-bakancslistádon. Bármilyen smink jól mutat az arcodon, hiszen eleve nincsenek különösebb bőrproblémáid az odafigyelésednek köszönhetően. #goodjob

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok