Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / 4 sztárpár, akik házasok, mégis külön élnek

4 sztárpár, akik házasok, mégis külön élnek

Ezért választották ezt a nem szokványos megoldást.
4 sztárpár, akik házasok, mégis külön élnek

Kaley Cuoco és Karl Cook

A pár 2018-ban házasodott össze, Kaley pedig egy évre rá mesélte az E! Newsnak, hogy ő és a férje egyelőre nem élnek együtt. „Az álomházunkat építjük, ahol majd végül örökre egy fedél alatt fogunk lakni. Most viszont nem találkozunk minden nap, ami szerintem nagyon fontos. Jól működik ez a rendszer a számunkra” – magyarázta. A sztárpár otthona épp márciusban készült el, ahogy az Instáról kiderül, így most lesz idejük próbára tenni a közös életüket.

Fotó: Us Getty Images

Ashley Graham és Justin Ervin

Az újdonsült szülők csak most, a kisfiuk születésével döntöttek úgy, hogy összeköltöznek, eddig ugyanis Amerika két szélén éltek. Justin Los Angelesben, Ashley pedig New Yorkban. „Az a szabályunk, hogy két hétnél többet nem tölthetünk külön. Csodálatosan jó rendszer, imádom. Csak összefutunk LA-ben, vagy New Yorkban…esetleg Miamiban vagy Párizsban. Elég szexi!” – mesélte Ashley az Entertainment Tonightnak.

Fotó: Us Getty Images

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk

2019 júniusában osztotta meg Gwyneth a The Sunday Times Style magazinnak, hogy ő és a férje nem élnek együtt. Ehelyett inkább heti négy estét töltenek közösen a színésznő házában, a maradék három éjszakán Brad a saját lakásában van. Ekkor van együtt az előző házasságából született gyerekeivel, Brodyval és Isabellával. „Az összes házas barátom szerint a mi megoldásunk elképesztően ideálisnak hangzik. És mi magunk sem változtatnánk rajta”– mondta. Később hozzátette, hogy azért valamikor a jövőben mégis össze fognak rendesen bútorozni, csak hagytak maguknak és a gyerekeknek is időt, hogy hozzászokjanak az új szituhoz.

Fotó: Us Getty Images

Helena Bonham Carter és Tim Burton

A színésznő és a különc rendező 13 éven át alkottak egy párt, ami alatt végig külön laktak. Ezt pedig úgy képzeld el, hogy volt egy közös telkük, aminek a két végére építettek egy-egy házat. „Azt mondják, Tim és én egy őrült páros vagyunk, de ez nem igaz. Csak hozzáépítettünk az én házamhoz még egyet, mert az túl kicsi volt. Pont annyit látjuk egymást, mint minden más pár, de a kapcsolatunkat javítja a tudat, hogy a saját, személyes terünk is megvan”– magyarázta anno a döntésüket Helena.

Fotó: Us Getty Images

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok