Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Vilmos herceg lép a királynő helyébe

Vilmos herceg lép a királynő helyébe

Rá kevésbé veszélyes a járvány.
Vilmos herceg lép a királynő helyébe

Az új koronavírus az Egyesült Királyságban is nagyon komoly gondokat okoz, csütörtökön délelőtt már 3269 személynek lett pozitív a tesztje, 144-en pedig belehaltak a betegségbe. A britek nagyon féltik a királyi családot, hiszen sokan közülük már meglehetősen idősek. II. Erzsébet királynő 93 éves, a férje, Fülöp herceg 98 éves, elsőszülött fiuk, a trón várományosa, Károly herceg pedig elmúlt 71 éves. Emiatt igyekeznek mindent megtenni a biztonságuk érdekében, ezért az uralkodó és férje jelenleg a Windsor-kastélyban van házi karanténban.

Most úgy tűnik, ideje Károlynak és Kamillának is visszavonulnia, pláne, hogy előbbi 9 nappal ezelőtt találkozott Albert monacói herceggel, akiről kiderült, elkapta a COVID-19-et. De ki fogja képviselni a royalokat a következő hónapokban? Az ő esetükben ugyanis a virtuális jelenlét nagyon nem lesz elég…

A válasz, hogy a trónöröklési rendben következő Vilmos herceg lép nagymamája és apukája helyébe, hiszen 37 évesen fiatal, az egészsége pedig tökéletesen rendben van. Persze minden óvintézkedést megtesznek majd annak érdekében, hogy a leendő király ne kapja el az új koronavírust, hiszen Katalin hercegnét és a három gyereküket is meg kell védeni.

„Teljesen ésszerű döntés, hogy Vilmos herceg lesz a királynő helyettese. A monarchiának fizikai megjelenésre is szüksége van, nem csak virtuálisra. Ő a második a trónöröklési sorban és szuper egészségnek örvend, akár a testvére. Nem valószínű, hogy a koronavírus komoly veszélyt jelentene rá vagy a feleségére, családjára. Nagyszerű munkát fog végezni!” – nyilatkozta a Daily Mail-nek Nigel Cawthorne royal szakértő és író.

Egyébként az a hír járja, ha Vilmos ennyire leterhelődik az új feladatoktól, akkor újabb királyi családtagokat kell „csatasorba” állítani. Bár Harry herceg március 31-étől nem számít igazi royalnak, elvileg ő lesz az egyik, aki beáll segíteni a testvérének.

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok