Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Ez történik a bőröddel, ha szerelmes leszel

Ez történik a bőröddel, ha szerelmes leszel

A fellegekben jársz a boldogságtól? Nálad csak egy valaki örül jobban: a bőröd.
Ez történik a bőröddel, ha szerelmes leszel

Ugye nem is kell leírnunk, mert magadtól is tudod, hogy mennyire szuper érzés szerelmesnek lenni? Végre összejött a nagy love story a kiszemelteddel és ha rajtad múlna örökre otthon maradnál vele (nem kizárt, hogy még a karanténnak is örülsz egy kicsit). A szerelem a testednek is a legjobb gyógyír, ugyanis csökkenti a vérnyomásod és szó szerint jót tesz a szívednek. Ebből a buliból pedig a bőröd sem maradhat ki!

Dopamin-mámor

A szerelem boost üzemmódba teszi a dopamin-termelést, ami az agy boldogsághormonja és a bőröd egészséges állapotával is összefüggésbe hozható. Megnöveli a sejtek mikrocirkulációját, ennek köszönhetően éred el a „ragyog a bőröd a boldogságtól” állapotot. A jó hír, hogy ez nem csak a friss szerelmesekre vonatkozik. Ugyanezt a hatást egy tartós kapcsolatban is tapasztalhatod, ha odavagytok egymásért.

Stresszmentesen

A stresszhormon, vagyis a kortizol gyulladásokhoz vezethet, amik gonosz kis aknék formájában ütik fel a fejüket az arcodon és még a kollagén bomlásában is benne van a keze. Arról nem is beszélve, hogy a bőröd természetes hidratálóképességét is kikezdni. Kivéve, ha rózsaszín ködben leledzel a szerelemtől, hiszen így a stressz is jobban elkerül, ezzel kivédheted a negatív hatásainak java részét.

Fiatalítókúra

Isten hozott a Love szépségklinikán! A pasid iránti rajongás felpörgeti a vérkeringésed, amitől javul a sejtek oxigénellátása és ettől szó szerint fiatalabbnak fog tűnni a bőröd. A kozmetikuson megspórolt pénzt akár félre is teheted egy közös randira. Ennyit minimum megérdemel a bőröd új őre, nem?

Nevetőráncok

Még egy kis extra. A sok mosolygástól és nevetéstől lehet elmélyül minimálisan a kis mosolyráncod. De kit érdekel, ha pont ezt imádja benned és egy szuper arcszérummal még el is tüntetheted? Boldog egész éves Valentin napot!

Mai téma:

Újabb rész a Cosmo új Podcast-sorozatában!

Belehallgatok