Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / 6 celeb, akinek nagyon problémás a bőre

6 celeb, akinek nagyon problémás a bőre

Ki mondta, hogy a sztárok nem küzdenek ugyanazokkal a problémákkal, mint te?
6 celeb, akinek nagyon problémás a bőre

Ha azt hiszed, hogy a sztárok soha nem szenvednek semmi miatt, akkor bizony tévedsz! A kedvenc celebjeid ugyanis ugyanolyan hétköznapi dolgokon mennek keresztül, mint te, legyen szó például a makacs aknés bőrről, és bizony ettől ők is ugyanolyan zabosak lesznek, mint bárki más. Csekkold a legproblémásabb bőrű sztárcsajokat!

Bella Throne

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés, Okt 4., 2017, időpont: 12:12 (PDT időzóna szerint)

Az egykori Disney-sztár már tinikora óta a reflektorfényben éli a mindennapijait, így nehéz volt neki, amikor akkor is ki kellett lépnie a vörös szőnyegre, amikor koránt sem volt tökéletes a bőre:

„Emlékszem amikor elkezdett aknés lenni a bőröm, nekem pedig folyton meg kellett valahol jelennem. Utáltam, bárki bárki rám nézett, vagy csak hozzám szólt!”

Lucy Hale

A Pretty Little Liars egykori sztárja ma már bátran beszél a bőrével kapcsolatos zűrökről, főleg azért, mert rájött, hogy mi okozta a ciki pöttyöket:

„Betöltöttem a 21-et, a bőröm pedig egyszerűen megbolondult. Sok időbe telt, amire rájöttem, hogy a nyugalom hihetetlenül sokat számít, az idegeskedés pedig a bőr egyik legnagyobb ellensége!”

Selena Gomez

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés, Okt 7., 2019, időpont: 3:36 (PDT időzóna szerint)

Az énekesnő mindig reális képet próbál mutatni magáról a rajongóinak, ezért azzal kapcsolatban is őszinte, ha éppen nem makulátlan a bőre:

„Az állam a legkatasztrófálisabb, mert a mikrofont elképesztő közel tartom a számhoz a jobb hangzás miatt… Ezért nagyon fontos, hogy a beauty-rutinomat mindig a bőröm ezen részével kezdjem!”

Lili Reinhart

A szépséges színésznő a vörös szőnyegen mindig tökéletes bőrrel jelenik meg, pedig valójában sokszor előfordul, hogy nem kívánatos pattanások jelennek meg a bőrén, amit Lili képes poénra venni:

„12 éves korom óta cisztás akném van, ami miatt nagyon önértékelési problémáim voltak… Ha te is ugyanezzel küzdesz, akkor tudd, hogy nem vagy egyedül!”

Kendall Jenner

A Kardashian-klán oszlopos tagja hihetetlenül hiú önmagára, a 2018-as Golden Globe-on mégis durván dudoros és egyértelműen aknés bőrrel lépett a vörös szőnyegre, ami rengeteg fannak adott önbizalmat.

„Ne hagyd, hogy az aknés sz*rságok bármiben is megállítsanak!” – nyilatkozta ezután Kendall, akiben egy igazi Coelho veszett el.

Taylor Hill

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés, Dec 13., 2018, időpont: 7:17 (PST időzóna szerint)

Úgy tűnik, hogy még a Victoria’s Secret modellek is emberek! Taylornak évek óta meggyűlik a baja az aknékkal, amiről őszintén vallott rajongóinak:

„15 éves korom óta problémás a bőröm, amit legtöbbször csak sok réteg korrektorral vagy képszerkesztő segítségével tudok csak „eltüntetni”. A mai világban nagyon nehéz nőnek lenni és megfelelni, ezt pedig úgy érzem fontos, ha mindenki tudja.”

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok