Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Beyoncé szépségtrükkjeit minden nőnek ismernie kell 

Beyoncé szépségtrükkjeit minden nőnek ismernie kell 

A mindig mesésen kinéző sztár egészen másképp használja az arcápolóit, mint gondolnád!
Beyoncé szépségtrükkjeit minden nőnek ismernie kell 

Tetőtől talpig ragyogó az énekesnő bőre – és ezt nem (csak) a méregdrága arckezeléseknek köszönheti. Kedvenc sminkese, Sir John készíti a legcsodásabb make-upjait, és a legjobb bőrápoló trükköket is tőle tanulta Beyoncé. Egyáltalán nem költségesek vagy bonyolultak, te is simán kipróbálhatod őket!

1. Maxold ki a szemkörnyékápolód!

Sir John tanácsára Beyoncé gyakran a szemránckrémét használja hidratáló helyett.

Kipróbálnád? Ha fontos eseményre készülsz, sminkelés előtt vigyél fel a szemkörnyékápolóból az egész pofidra – ezek a készítmények általában szupergyorsan felszívódnak, hatékonyan élénkítenek, és feltöltik az apró ráncokat. Ragyogó lesz tőle a bőröd, bár mindennapos használatra azért drága megoldás lenne.

2. Alapozz gyorsan!

A sztársminkes trükkje, amit az énekesnő lelkesen emelt át a saját bőrápoló rutinjába: a hidratálót és az alapozót úgy viszi fel a bőrre, hogy azok maximálisan erősítsék egymás hatását.

Kipróbálnád? Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy finoman a bőrödbe masszírozod a hidratálót, majd még azelőtt felviszed rá az alapozót, hogy teljesen beszívódna. Sir John szerint a krémtől még enyhén nedves arcra felvitt alapozó sokkal könnyebben olvad a bőrbe és természetesebb hatást ad. Nem szereted, ha fénylik a pofid? Jöhet rá egy pici átlátszó púder!

3. Figyelj a dekoltázsodra!

Kötelező lépés az esti vagy a reggeli rutin végén: az arcápoló krémedből vigyél fel a dekoltázsodra is. Sir John minden sminkelés előtt ezt a területet is hidratálja, és Beyoncét is rávette, hogy sose feledkezzen meg erről a fontos mozzanatról.

Kipróbálnád? Tegyél az ujjaidra a krémből, és finoman simító, felfelé irányuló, gyengéd mozdulatokkal masszírozd át vele az egész dekoltázsodat és a nyakadat is!

4. Simítsd az ajkad!

Ahhoz, hogy a látványos ajakrúzsok igazán jól mutassanak, tökéletesen hidratált és leradírozott ajkakra van szükség. Amihez sir John egy nagyon egyszerű és természetes keveréket használ: mézet és barna cukrot mixel, és ezzel dörzsöli át az ajkat sminkelés előtt.

Kipróbálnád: Nem csak az ajkadon, a térdeden és a könyöködön is használhatod a keveréket. De a szádra jobb a kisebb szemcséjű cukorból készült változat, a testedre mehet a nagyobb kristályokat tartalmazó verzió.

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok