Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Lili Reinhart 1 perces szépségtrükkjét minden lánynak ismernie kell!

Lili Reinhart 1 perces szépségtrükkjét minden lánynak ismernie kell!

Azonnal ki akarod majd próbálni!
Lili Reinhart 1 perces szépségtrükkjét minden lánynak ismernie kell!

A hosszú karantén alatt biztos te is észrevetted, hogy a bőrnek bizony nem tesz jót a mozgás hiánya és a folyamatos nassolás. Persze ezeken kívül rengeteg dolog hozzájárulhat ahhoz, hogy a bőrünk miért nem ragyog úgy, ahogy mi szeretnénk.

Akármilyen meglepő, ezekkel a problémákkal még a legnagyobb sztárok is küzdenek, ilyen például Lili Reinhart is. A gyönyörű színésznő sokszor beszél arról, hogy tini kora óta szenved a bőre miatt, amire rengeteg módszert kipróbált már, ezeket pedig általában még az Instáján is megosztja a rajongókkal, ezzel is mutatva, hogy ő is ugyanolyan ember, mint bárki más.

A legújabb tanácsát pedig tuti, hogy te is azonnal ki akarod majd próbálni, a trükktől ugyanis elképesztően ragyogó, friss és egészséges lesz az arcbőröd!

Lili szerint van egy aranyat érő 60 másodperc az arcápolásban rögtön fürdés után, ugyanis ilyenkor a pórusok kitágulnak a párától, ennek következtében pedig a bőrünk befogadóbb, mint bármikor. Tehát amikor végeztél a zuhanyzással és óvatosan megtörölted a pofidat, azonnal tonizálj egyet, majd jöhet a hidratáló krém és a szérum!

via GIPHY

Ugye milyen egyszerű, mégis nagyszerű?

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok