Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Fogadjunk, sosem találnád ki, mitől ilyen szép Margot Robbie bőre!

Fogadjunk, sosem találnád ki, mitől ilyen szép Margot Robbie bőre!

Elég extrém, de úgy tűnik, nagyon hatásos.
Fogadjunk, sosem találnád ki, mitől ilyen szép Margot Robbie bőre!

Margot Robbie, aki amúgy július 2-án lesz 30 éves, Hollywood egyik legdögösebb színésznője, akinek egyszerűen tökéletes a bőre. Persze ez nem a véletlen műve, profi szakember segíti a bőrápolásban.

Pati Dubroff igazi sztárkozmetikus és sminkes, a színésznőn kívül olyan hírességekkel dolgozik még, mint Jessica Biel vagy Kate Bosworth. A szakember most az amerikai Cosmónak árulta el, mit tanácsolt a színésznőnek a ragyogó és tiszta arcbőrért.

A jég igazi csodaszer!

Pati minden kliensének azt javasolja, hogy este, egy alapos tisztítás után simítsa végig a bőrét néhány jégkockával. A hirtelen hideg ugyanis elképesztően jó hatással van az arcbőrre, serkenti benne a vérkeringést, összezárja a pórusokat és feszesít.

A sminkmester szerint a jeges arcpakolásnak további jótékony hatása, hogy a hirtelen hideg stimulálja a bolygóideget, ami egyes kutatások szerint csökkenti a szorongást és a stresszt. Saját bevallása szerint a dolog működik, ő például sokkal jobban alszik, ha este „jegeli magát” egy kicsit.

Persze, mielőtt kipróbálod ezt az extrém módszert, érdemes letesztelned a bőrödet, hogy bírja-e ezt a mértékű hideget. Először csak egyetlen darab jégkockával próbálkozz (csomagold be egy gézlapba), így tuti nem lesz baj.

via GIPHY

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok