Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Ilyen illata van az orgazmusnak – Gwyneth Paltrow szerint

Ilyen illata van az orgazmusnak – Gwyneth Paltrow szerint

Grépfrút és neroli – az övének legalábbis. És a tiédnek?
Ilyen illata van az orgazmusnak – Gwyneth Paltrow szerint

A wellness-guruként is sikeres (bár egyesek szerint nem túl hiteles, vagy inkább nem túlságosan szakmai) színésznő januárban vaginaillatú parfümgyertyával borzolta a kedélyeket. Sokan felháborodtak a This Smells Like My Vagina (Ilyen illata van a vaginámnak) elnevezésű gyertyát látva, sokan meg annyira odáig voltak az ötlettől, hogy nagyon hamar elkapkodták az egész készletet. (Ne furdaljon tovább a kíváncsiság, ha hiszel Gwyneth gyertyájának, nála odalent minden geránium, bergamot, cédrus és damaszkuszi rózsa illatú.)

Június 25-től lesz kapható a This Smells Like My Orgasm verzió, és a fő illatjegyei a grépfrút, a neroli és a török rózsa. Szexi, meglepő és addiktív – ahogy a színésznő wellness-birodalmában, a Goop webshopjában olvashatod.

@shop.goop.com

De ha már itt tartunk: tényleg van illata az orgazmusnak? Erre vonatkozóan nem találtunk kutatást. Egy csomó érdekességet a szaglás és az orgazmus kapcsolatáról igen, szóval figyelj!

  • Az orgazmus javítja a szaglást. (Szóval, ha eleget gyakorolsz, lehet, hogy be tudod azonosítani a sajátod illatát? Mindenesetre megéri próbálkozni…) Az orgazmus hatására prolaktin hormon szabadul fel, ami fokozza az agyban a szaglásért felelős terület működését.
  • Azok a nők, akiknek jobb a szaglásuk, több orgazmust élhetnek átAki viszont elveszíti a szaglását (vagy akár csak egy időre csökken a szaglása), annak általában csökken a szex iránti vágya, és kevésbé érzik örömtelinek az együttléteket.
  • Létezik olyan illat, amely szinte azonnal orgazmust okoz, ez egy Hawaiin élő gombafaj illata. A férfiak kellemetlennek érzik, a nők egy része viszont orgazmust él át, ahogy megszagolja.
  • Léteznek vágyfokozó illatok is, amelyek az orgazmus elérését is segíthetik, ilyenek például a vanília, a rózsa, a pacsuli, a jázmin, a szantálfa, a fahéj vagy az ilang-ilang.
Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok