Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / „Ezzel a módszerrel örökre megszabadultam a szemem alatti sötét karikáktól”

„Ezzel a módszerrel örökre megszabadultam a szemem alatti sötét karikáktól”

Intsd búcsút a pandaszemeknek!
„Ezzel a módszerrel örökre megszabadultam a szemem alatti sötét karikáktól”

Minden Cosmo-lány imádja a táskákat – kivéve a szeme alatt! Az meg pláne borzasztó, ha ezt még jól látható sötét karikák is kísérik. De sajnos a két jelenség kéz a kézben jár, és szörnyen nehéz megszabadulni tőlük. Viszont nem csak te szenvedsz a (nem smink által okozott) pandaszem-effektustól, hanem rengetegen, így az ausztrál Body and Soul magazin újságírója is. Valentina Todoroska pedig megtalálta a sötét karikák elleni szent grált.

„A koronavírus járvány egyik járadéka az én esetemben az volt, hogy a sötét karikáim is egyre hangsúlyosabban figyeltek a szemem alatt. Kevesebbet aludtam, megváltozott a napi rutinom, ráadásul nem is sminkeltem annyit, tehát semmi nem is fedte el őket. Úgy döntöttem, most volt ebből elegem, szóval küldetésemmé tettem megtalálni az ellenszert!”– írja Valentina, aki véletlenül talált rá egy szuper termékre.

Egy olyan szérumot, amit kifejezetten a szem alatti terület kezelésére fejlesztettek ki. És bár sajnos Ausztrálián kívül nem forgalmazzák, mivel az újságíró odáig volt az eredményért (az előtte-utána képet ide kattintva csekkolhatod), érdemes ellesni az összetevőit, hogy te is meg tudd valósítani a kezelést itthon.
„A termékben extrém magas koffeinkoncentrátum van, amit epigallokatekin-gallát, vagyis EGCG-vel, a zöld tea fő hatóanyagával egészítettek ki. A koffein segít a szem alatti karikák és táskák csökkentésében, ahogy azt már tanulmányok is kimutatták.” Koffeinkivonatot például por formájában itthon is simán lehet kapni, EGCG-vel együtt, amit összekeverve a felhasználási útmutató alapján mehet is a problémás területre!

„Reggel és este arctisztítás után, de még mindenféle más krém előtt vittem fel a szérumot, a belső szemzugtól a külsőig, az ujjamat használva beleütögetve a bőrömbe. Két hónapig használtam következetesen, és látványosan javult a szemem alatti állapot– lelkesedett Valentina, aki elmondta, hogy míg korábban a korrektoron keresztül is átlátszottak a sötét karikák, most világosabb a szeme alatti terület, mint eddig bármikor!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok