Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Gyönyörű virágos manikűr, amit otthon is könnyen elkészíthetsz

Gyönyörű virágos manikűr, amit otthon is könnyen elkészíthetsz

Ezt muszáj kipróbálnod!
Gyönyörű virágos manikűr, amit otthon is könnyen elkészíthetsz

A karantén miatt a legtöbb nő rá volt kényszerülve arra, hogy saját magának csinálja meg a körmét, így ha ezzel te is így vagy, és a következő szintre lépnél, akkor hoztunk egy kis segítséget. Az Instagram tele van szebbnél szebb maniknál, amik elképesztő bonyolultnak tűnnek, pedig valójában egyáltalán nem azok. A következő virágot manikűrhöz például csak körömlakkra és hullámcsatra lesz szükséged!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) által megosztott bejegyzés, Júl 9., 2020, időpont: 12:55 (PDT időzóna szerint)

1. A mutató- és a kisujjadon lévő körmöket fesd be a szokásos módon kék körömlakkal, két rétegben.

2. Most jöhet a hüvelykujj. Fesd be a körmöd felét kék körömlakkal a körömágytól a köröm tetejéig. Ebből vigyél fel két réteget a tartósabb és szebb szín érdekében. Nem kell tökéletes pontosnak lennie, hiszen a virágok el fogják rejteni az esetleges kisebb bakikat.

3. Ugyanezt a műveletet ismételd meg a a gyűrűsujjadon, a középső ujjadon pedig figyelj, hogy a kék körömlakk a körmöd másik felén legyen, mint a többi ujjadon, így lesz a végeredmény látványos.

4. Ezután szükséged lesz egy hullámcsatra. Fehér körömlakkal 5 fehér pontot csinálj vele virág alakban. Ezt ismételd meg a gyűrűsujjon és a középső ujjon is, a hüvelykujjadon pedig használj világoskék körömlakkot ugyanehhez a művelethez.

5. Most vegyél elő fekete körömlakkot, és egy hullámcsat segítségével tegyél egy pontot az összes virág közepére.

6. Ha az összes körmöd megszáradt, akkor körömerősítővel menj át az összes körmödön, hogy tartós maradjon a végeredmény.

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok