Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / A forró csoki trend, ami letarolta a netet

A forró csoki trend, ami letarolta a netet

A meló, a filmezés és az olvasás tökéletes kísérője lehet!
A forró csoki trend, ami letarolta a netet

Emlékszel még a dalgona kávéra, ami a legutóbbi italszenzáció volt? A karantén első hónapjait édesítette meg, mindenki ki akarta próbálni a krémes koffeines finomságot. Az ilyen és ehhez hasonló felkapott receptek amilyen gyorsan jelennek meg, olyan sebességgel tűnnek is el az éterben. Most megérkezett az erős fekete utódja, ami egy őszi italban, a forró csokiban elevenedik meg. Hasonlóan készül és mennyei finom. Csekkold alább a receptet!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tabetha (@tabethaamarie) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2020, időpont: 6:20 (PDT időzóna szerint)

Mi kell egy pohár habos csokihoz?

  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 1 evőkanál porcukor cukor
  • 1 kis csésze habtejszín
  • egy csésze forró tej/növényi ital
  • ízlés szerint fahéj, csoki- vagy juharszirup a díszítéshez
  • tejszínhab

Így készítsd el:

Ugyanaz a menete, mint a dalgonának: a kakaóport a cukorral és a habtejszínnel keverd krémes, habos állagúvá. Ha már elég kemény a hab, kanalazd a csésze forró tej tetejére. Ha extráznál, akkor jöhet rá egy kis tejszínhab és a különböző díszítések, mint a fahéj, csoki- vagy juharszirup. A recept az ízlésed és a kedved szerint alakítható. Megéri kipróbálni!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

editsmemes.90744 (@editsmemes.90744) által megosztott bejegyzés, Jún 8., 2020, időpont: 8:20 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Profimedia – Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok