Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / 8 parfüm, amitől megőrültök egymásért

8 parfüm, amitől megőrültök egymásért

Uniszex parfümöt viselni szexi és egyedi! Hidd el, egészen másmilyennek érződik rajtad és rajta is.
8 parfüm, amitől megőrültök egymásért

Uniszex, gendersemleges, férfiaknak és nőknek – ezek az illatok egy egészen különleges kategóriát képviselnek a parfümök között. Sem neked nem kell attól tartanod, hogy pasis leszel, ha ilyet viselsz, de a szerelmeden sem lesz nőies hatású! Ahogy minden illat, ezek a kompozíciók is egészen másképp érvényesülnek mindenki bőrén, és a semleges, nem tipikusan nőies vagy férfias illatjegyek különleges harmóniát alkotnak a viselőjük bőrével.

Egyébként is trend az utóbbi években, hogy nők is gyakran viselnek férfiparfümöt – ez elsősorban az enyhén gyümölcsös, energikusan fűszeres vagy enyhén pézsmás illatokkal működik. De igazából rajtad múlik, mi az, ami tetszik saját magadon, mitől érzed szexinek és magabiztosnak magad.

Az uniszex illatok biztosan bejönnek, ha alapból nem az édes, virágos illatokat kedveled, hanem szereted, ha van egy kis frissesség, fanyarság, energia is az illatodban. Nem „tipikusan férfias” és nem is „tipikusan nőies” illatok ezek – és épp ebben rejlik a nagyszerűségük, hogy nem helyezik bele a viselőjüket valamilyen klasszikus, egyértelmű (unalmas?) kategóriába, hanem hagynak teret a képzeletnek és a fantáziának.

Érdemes csekkolnod, rajtatok hogyan működnek napjaink legnépszerűbb uniszex illatai – katt a galériára!

8 parfüm, amitől megőrültök egymásért

8 parfüm, amitől megőrültök egymásért

Fotó megosztása:

 

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok