Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Így készítsd fel a stresszes arcbőröd az ünnepekre

Így készítsd fel a stresszes arcbőröd az ünnepekre

Ha hatásos és egyszerű megoldást keresel, a legjobb helyen jársz!
Így készítsd fel a stresszes arcbőröd az ünnepekre

Mi az, amit kislányként imádtál nyitogatni a karácsonyt megelőző hetekben? Persze, hogy az adventi naptár, aminek egyik felnőtt, csajos verzióján akadt meg a szemem nemrég. A BABOR termékeit már régóta imádom, mindig lehengerelnek a bársonyos ampullái, így mikor kiderült, hogy a cég idén is készül egy 24 darabos Adventi Ampulla Naptárral, tudtam, hogy ezúttal nekem is le kell rá csapnom. Az igaz, hogy az adventi időszak még nem kezdődött el, de én máris használatba vettem az ampullákat. Úgy voltam vele, hogy egy ilyen, szorongással teli évben igenis megérdemel a bőröm is egy kis előrehozott, extra kényeztetést.

Ünnepi üvegcsék

Nemcsak a bőröm miatt kezdem kinyitogatni a kis ablakokat, de azért is, hogy kicsit lélekben is elkezdjek ráhangolódni a karácsonyra. Mindig úgy voltam vele, hogy advent előtt nem díszítek, becsukom a szemem a boltok karácsonyi polcai előtt, de aztán rájöttem, hogy olyan gyorsan elmegy az a pár hét (főleg, ha munkával is telik), hogy idén el akarom nyújtani. Egy 2018-as kutatás szerint amúgy is boldogabban azok, akik korábban díszítenek, és kire ne férne rá egy kis extra jókedv, nem igaz?

A BABOR egyébként idén is elegánsat alkotott, a fekete alapon arany betűk egyenesen a luxust juttatják eszembe. A „with love” felirat pedig sugallja, hogy szeretettel készült a doboz, tele minden jóval, amire az arcbőrömnek szüksége lehet. A 24 ablakocska mögött 2 ml-es üvegcsék lapulnak, amikből bőven jut az arc, a nyak és a dekoltázs területére is.

Feltölti a testet-lelket

Mivel ez a naptár nem árul zsákbamacskát, nem meglepi termékekről van szó, hanem előre tudni lehet, hogy intenzív ampullakúrára számíthatunk, ezért bátran írom le, milyen üvegcséket találsz majd benne. 10 féle terméken fogsz végighaladni, melyek színben, állagban és illatban eltérőek lesznek, és amik közé a Stress Control újdonságként került be idén. Érdemes türelmesen belemasszírozni a bőrbe a ragadósabb verziókat is, és várni néhány percet, mielőtt teljesen beszívódnak. Ezután jöhet az arcápolási rutin következő lépése, a krémmel való hidratálás. Ezt nem szabad elfelejteni, ugyanis az ampullák nem helyettesítik az arckémeket, hanem extra hatóanyagokat juttatnak a bőrödbe, hogy az ragyoghasson.

Ez vár rád az ablakok mögött (spoiler!)

Az első alatt azonnal találsz egy ampullanyitót is a könnyebb használat érdekében. Egyébként minden ablak belső oldalán megtalálod, hogy épp milyen terméket fogsz a kezedben:

 • Hydra Plus (2 db) – ez a vizes alapú termék intenzíven hidratál és pillanatok alatt felszívódik
 • Algae Vitalizer (2 db) – plankton alga kivonattal hidratál. A 4. hidratálóbomba bevetése után már érezhetően feltöltődött a bőröm
 • Stress Control (2 db) – igazi jolly joker idén, hiszen mindenki vágyik egy kis nyugira (ahogy az bőrünk is). Csökkenti az érzékenységet, a bőrpírt és ragyogóvá varázsolja a pofit
 • Beauty Rescue (2 db) – funkciója az erősítés és a védelem, amit plankton kivonattal ér el
 • Active Night (3 db) – a bőrregenerálásban vesz részt
 • 3D Firming (3 db) – a feszesítő ampulla, amit imádni fogsz, mert látható eredményt nyújt. Túl a naptár felén már érezhetően feltöltődött a bőröm, összességében szebb a bőrképem
 • Lift Express (3 db) – néhány ampulla az extra simaságért
 • Grand Cru The Rose (2 db) – regenerál és csökkenti a ráncok mélységét
 • Grand Cru The White (3 db) – fiatalos ragyogást kölcsönöz
 • Grand Cru The Black (2 db) – megvéd a környezeti hatásoktól

Miért éri meg? Mit tapasztaltam?

 • exkluzív érzésd ad
 • a saját otthonodban vehetsz részt egy teljes arckezelésen
 • az ampullák az arc, a nyak és a dekoltázs egész területére elegendőek
 • gyorsabb folyamat, mintha maszkot használnál minden este, és tartósabb az eredmény
 • minőségi javulást tapasztalhatsz az arcbőrödön: szebb és ragyogóbb bőrrel élvezheted az ünnepeket
 • nem szárad ki a bőröd a hűvösebb időben sem
 • a kezelés visszaszorítja a pattanások megjelenését
 • már néhány használat után javít a bőrképen, de a teljes kezelés végére kapod meg a várt eredményt

Kell neked?

A BABOR Adventi Ampulla Naptár nem csak ígér, de be is tartja a szavát. Ha szeretnél egységes és egészséges arcbőrt a karácsonyi időszakra (vagy akár előtte), mindenképp megéri beszerezned. Megérdemled, hogy extra kényeztetést csempéssz a me time-odba! ITT tudsz lecsapni a limitált kiadású termékre 21 900 Ft-os áron.

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok