Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Kim Kardashian 22 éves fotót osztott meg a családjáról, amin mindenki felismerhetetlen

Kim Kardashian 22 éves fotót osztott meg a családjáról, amin mindenki felismerhetetlen

Wow!
Kim Kardashian 22 éves fotót osztott meg a családjáról, amin mindenki felismerhetetlen

Kim Kardashian egy minden szempontból elképesztő képet posztolt az Instagramra. Nem, most nem tolta túl a szerkesztést vagy a meztelenkedés, a sokk-faktor ezúttal abban rejlik, hogy a fotó meglehetősen régi: Kim, Khloe, Kourtney és az édesanyjuk, Kris pedig gyakorlatilag felismerhetetlenek rajta (mennyit számít az a sok beavatkozás és filter, hmmm…).

A sztár egészen a ’90-es évekig nyúlt vissza a #throwback-hatásért. A felvétel tehát majdnem egy évtizeddel azelőtt készült, hogy a Kardashian-család bármelyik tagja is híressé vált volna. (Kylie és Kendall pedig ekkor még csak kisbabák voltak!)

A fotót – Kim leírása szerint – egészen pontosan 1998-ban lőtték, amikor a celeb még csak 18 éves kislány volt. És bár Khloe a tesói fölé magasodik, ekkoriban valójában még csak 14 éves volt, és gyakorlatilag felismerhetetlen. Hát igen, itt még nem volt cél mindenáron elnyomni a természetes szépségét filterekkel és Photoshoppal. Ami Kourtneyt illeti, ő épp ekkor kezdte meg a húszas éveit,

Egyébként nagyon vicces, ahogy a Kardashian-lányok még tökéletesen ártatlanul mosolyognak, miközben fogalmuk sincs arról, mekkorát fordul majd velük a világ a következő két évtizedben.

Kim az időutazós, filtermentes fényképet az Insta sztorijában osztotta meg, ide kattintva csekkolhatod.

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok