Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Emma Roberts ezt a kabátot hordja 8 éve

Emma Roberts ezt a kabátot hordja 8 éve

Van, ami soha nem megy ki a divatból...
Emma Roberts ezt a kabátot hordja 8 éve

Van, hogy ez bizonyos színről, ruhadarabról vagy mintáról azonnal eszünkbe jut egy ismerős, ez tuti, hogy már veled is előfordult, ugye? Emma Roberts és a leopárd mintás kabát pont ilyen dolog, hiszen 2012 (!!!) óta olyan sűrűn választotta ezt a ruhadarabot a szettjeihez, hogy szinte már azt is mondhatjuk, hogy ez mára a színésznő egyik ismertetőjele lett.

Most összeszedtük a legvagányabb darabokat az elmúlt 8 évből:

2012

Fotó: Pinterest

A színésznő már 8 évvel ezelőtt is hihetetlenül magabiztosan hordta a leopárd mintás kabátot, a fekete bőrnacival és táskával pedig egyszerűen tökéletesen festett.

2015

Fotó: Pinterest

A fazon itt picit eltért a megszokottól, de az outfit még így is 10/10 a napszemcsivel és a fekete sállal kombózva.

Fotó: Pinterest

A színésznő annyira imádta már 5 évvel ezelőtt is ezt a kabátot, hogy még a Teen Vouge-nak készült fotózásra is egy ilyen darabot választott. És milyen jól tette!

2016

Fotó: Pinterest

Ezzel a szettel pedig azt is bebizonyította Emma, hogy a leopárd mintát nem csak fekete nacival vehetjük fel, mert farmerral és piros táskával is hihetetlenül szexin néz ki!

2017

Fotó: Instagram/@emmaroberts

Nem csak randikra illik a leopárd minta, lezser verzióban is verhetetlen!

2019

Fotó: Profimedia

Természetesen a tavalyi évben se mondott le Emma a kedvenc mintájú kabátjáról, de ugyanolyan jól állt neki, mint 2012-ben.

2020

Fotó: Netflix

Ugye már minimum kétszer láttad a Holidate című romantikus vígjátékot a Netflixen? Akkor tuti, hogy elcsípted, hogy Emma karaktere is imádja a leopárd mintát. Úgy tűnik, hogy a színésznő még a filmvásznon sem akarja nélkülözni az abszolút kedvenc kabátját!

Neked melyik a kedvenced?

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok