Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Kris Jenner hadat üzent a lányainak

Kris Jenner hadat üzent a lányainak

A világ egyik legbefolyásosabb momagere is megcélozza a szépségipart.
Kris Jenner hadat üzent a lányainak

Egy biztos: Kris Jenner a Keeping Up with the Kardashians reality befejezése után sem fog unatkozni. A TMZ információi szerint a 65 éves momager egy sor védjegyet nyújtott be szépség és bőrápolás fronton: egészen pontosan a Kris Jenner Beuaty, a Kris Jenner Skin és a Kris Jenner Skincare márkaneveket védette le, hogy hamarosan elárassza velük a piacot. Ha hihetünk a forrásoknak, a jövőben elég széles skálán mozog majd a híresség a szépségiparban: haj, bőr, köröm, parfümök – csak néhány terület, ahol biztosan felmerülnek majd a nevével fémjelzett termékek.

Kris egyébként meglepően későn száll be a bizniszbe, tekintve, hogy lányai mára egész birodalmat építettek fel beautylandben. Kylie Jenner, a legfiatalabb a sorban tavaly például felkerült a Forbes legjobban kereső hírességeinek listájára őrülten dübörgő sminkmárkája, a Kylie Cosmetics révén.

Míg Kim Kardashian KKW Beauty brandjét építette fel olyannyira sikeresen 2017-es indulása óta, hogy a Coty bevásárolta magát a cégbe (20 százalékos részesedése van, amiért 200 millió dollárt, vagyis majdnem 58 milliárd forintot fizetett Kimnek.) Abban nem kételkedünk, hogy hamarosan Kris most születő szépségbirodalma is hatalmas helyet foglal majd el a térképen, a kérdés már csak a mikor, illetve, hogy kiket céloz meg, és közvetlen konkurenciája lesz-e saját lányainak.

Kiemelt kép: Profimedia – Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok