Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Ez a 3 csillagjegy foglalkozik a legtöbbet a külsejével

Ez a 3 csillagjegy foglalkozik a legtöbbet a külsejével

Self-care és beauty királynők is egyben. Te szerepelsz a listán?
Ez a 3 csillagjegy foglalkozik a legtöbbet a külsejével

Skorpió

Te lennél az utolsó ember a bolygón, aki smink nélkül, kócos hajjal, az utolsó pillanatban beesve jelennél meg egy Zoom meetingen. Imádod megadni magadnak, ami jár, legyen szó a hangulatodhoz passzoló rúzsról, parfümről vagy pirosítóról. Nálad a szépítkezés nem is egy szimpla funkcionális folyamat, vagy az énképed része, hanem terápia, amire egyszerűen szükséged van. Igazi win-win helyzet, hiszen ki is kapcsol, ha esténként 30 percet töltesz a bőröd és a hajad ápolásával, és az eredmény is szemmel látható.

Vízöntő

Sosem vagy kiugróan tökéletes (vagy inkább túl mű), ami koncepció, viszont nonstop jól ápolt benyomást keltesz, legyen szó ragyogó bőrről, egészséges és fénylő hajról, csodás körmökről. A visszafogott nappali sminkek híve vagy, azt viszont tökéletesre fejlesztetted az évek alatt, amiből nem engedsz. Ami ennél is fontosabb viszont, az a hidratált bőr: komplex és bonyolult rutinod van, amihez nagyon szigorúan ragaszkodsz, cserébe minimális sminkkel is gyönyörű a lookod. Csak így tovább, borzasztóan inspiráló vagy!

Halak

Az egyik oldalon imádod az édességet, a kávét, a fűszeres ételeket és mindent, amit a bőröd nagyon nem bír, másfelől viszont pont ezért alakítottál ki egy olyan rutint, amivel picit kárpótolod a bőröd. Figyelsz, hogy jó alapjaid legyenek, viszont az illúzió mestereként olyan sminktrükköket sajátítottál el az elmúlt években, amivel egy problémásabb időszak jeleit is eltüntetheted. Szép munka!

Kiemelt kép: Getty Images

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok