Bezárás
CosmoBeauty / Bőrápolás / Tápláld a bőröd a természet kincseivel! (x)

Tápláld a bőröd a természet kincseivel! (x)

Ugye te sem élnél gyorskaján egész életedben? Néha persze belefér, de minden nap biztosan nem választanád a fagyasztott-tartósított-ízfokozott kombót. És mi a helyzet a bőröddel? Amikor testápolót, arckrémet, tusfürdőt vagy egyéb más kencét választasz, ugyanilyen tudatos vagy? Gondolj bele: ami a bőrödre kerül, és azon át felszívódik, hatást gyakorolhat az egész szervezetedre.
Tápláld a bőröd a természet kincseivel! (x)

Talán elsőre furán hangzik, de ez alapján csak azt érdemes magunkra kenni, amit akár – kis túlzással – meg is ennénk. Igen, akár minden nap. Ha viszont úgy gondolsz a bőrödre, mint egy esőköpenyre, amiről a rákent dolgokat este gond nélkül lemoshatod, mintha ott se lettek volna, akkor hosszú távon biztosan nem teszel jót vele. A bőröd nem egy műanyag esőkabát, hanem egy élő, lélegző anyag: a legnagyobb érzékszerved. A krémekben lévő különböző kemikáliák és tartósítószerek, melyek garantálják, hogy még akár nagymama korodban is használhasd őket, ugyanúgy felszívódnak rajta keresztül, mintha megennéd őket.

Ezért érdemes élő, lélegző lényként tekinteni a bőrödre!
A bőröd mindent tükröz, fizikai és lelki értelemben is. Azt is, ami pillanatnyilag hatással van rád, de azt is, ami már hosszú ideje az egyensúlyoddal packázik. Reggel meglátszik rajta, ha előző este későn keveredtél ágyba, de a hosszú távon az is, ha nem megfelelően ápolod. Fontos, hogy olyan kozmetikumot használj, ami élő, energiát adó anyagokból készül, mert a bőrödet is ugyanúgy táplálni kell, mint a tested többi részét.

Az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok 100%-ban természetes, növényi alapanyagokból – hazai gyógynövényekből, növényi extraktumokból, virágesszenciákból – és magyar termálvízből készülnek. Megalkotásukban kulcsszerepe van az illóolajoknak, mert aromás molekuláik egyszerre hatnak a fizikai testre, a bőrre, a sejtekre és az illaton keresztül az idegrendszerre és a hormonháztartásra is. Az illóolaj a növény esszenciája, legbecsesebb kincse, mely koncentráltan tartalmazza mindazt a jót, amivel a természet megáldotta. Amikor ADRIENNE FELLER arckrémet vagy arcolajat használsz, az illatmolekulákat belélegezve segíthetsz a szervezetednek aktiválni önjutalmazó, szépítő hormonjait.

Hisszük, hogy a szépség a belső harmónia tükröződése, a lélekre pedig a természet tud hatni igazán: felemel, bebalzsamoz, felpezsdít, megnyugtat, elringat és megszépít.

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok