Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Ez lesz idén a legtrendibb szőke árnyalat

Ez lesz idén a legtrendibb szőke árnyalat

Kicsit barna, kicsit szőke, pont olyan, mint egy homokvihar.
Ez lesz idén a legtrendibb szőke árnyalat

Nemcsak új év, de új évtized is indult, vagyis lehet, hogy számodra is eljött az idő az újításra. Nem kell persze hatalmas változásokra gondolni, de ha épp azon gondolkozol, hogy szőkére váltasz, akkor ezt a vadiúj hajszínt muszáj kipróbálnod! Ráadásul az árnyalat a sandstorm – magyarul homokvihar – nevet kapta, ami már önmagában is elég menő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Frida (@queen_frix) által megosztott bejegyzés, Máj 6., 2019, időpont: 5:29 (PDT időzóna szerint)

Ez a szín nem az a tipikus, nagybetűs SZŐKE, hiszen a sötétebb és világosabb árnyalatok hangsúlyos és látványos kavarodásán van a hangsúly, pont mint egy homokvihar esetében. A lényege, hogy a hajtő természetes barna árnyalatú marad, a tincseket viszont legyenek feldobva egy kis világos tónussal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

T i a r a- V a n e s s a . . 🌙 (@tiaravanessaa) által megosztott bejegyzés, Jan 6., 2020, időpont: 4:59 (PST időzóna szerint)

Az új divat egyaránt működik a szőkéknél és a barnáknál is, a kívánt eredményt pedig az ismert balayage technikával lehet elérni. Azt viszont érdemes észben tartani, hogy semmiképpen nem érdemes otthoni kísérletezéssel próbálkozni, szóval az a legegyszerűbb, ha megmutatod ezeket a képeket a fodrászodnak, ő pedig könnyedén el fogja készíteni neked ezt a szuper trendi hajat!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karissa Schaudt (@karissakolorist) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2019, időpont: 1:42 (PDT időzóna szerint)

Mai téma:

Újabb rész a Cosmo új Podcast-sorozatában!

Belehallgatok