Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Gyors, egyszerű frizurák sietős reggelekre

Gyors, egyszerű frizurák sietős reggelekre

A Cosmopolitan vloggere, Esztergályos Viki most olyan szuper frizura tippeket ad, amiket még félálomban is garantáltan összedobhatsz egy sietős reggelen, mindössze 3 perc alatt!
Gyors, egyszerű frizurák sietős reggelekre

Magas lófarok, hajékszerrel

Minden hosszú hajú lány tudja, hogy a lófarok a sietős frizkók „Szent Grálja”. Ha azonban egy kicsit extrábbá varázsolnád, miután elkészült a copf, húzz a hajgumidra még egy csillogó, gyöngyös/strasszos hajgumit. Ezzel a trükkel még ez az extra egyszerű hajviselet is különlegesebbé válik. Ha egyenes a hajad és viszel bele egy-két hullámot egy hajsütővel, akkor még dögösebb lesz a végeredmény!

Pro-tipp: Ne a kibontott hajad kezdd el besütögetni, hanem a már elkészült copfot vedd pár nagyobb tincsre, és csupán az alsó 2/3-át süsd be. Ezzel sok-sok időt megspórolsz, az eredmény pedig magáért fog beszélni! Végül mehet rá egy kis fényt és tartást adó hajlakk, és készen is vagy! Hővédőt azért ne felejts el előtte használni!

„Kontyfarok”

Igen, jól olvastad, nem írtuk el! Ez ugyanis nem egy szimpla lófarok, hiszen a copfot egy konttyal kell ötvözni. Bár bonyolultnak hangzik, de ne ijedj meg, csupán egy hajfánkra és 2 darab hajgumira lesz szükséged hozzá. Első lépésként készíts egy copfot valahová a tarkód fölé, a lényeg, hogy ne legyen túl magasan. A kész copfra húzd rá a hajfánkot, majd szépen, egyenletesen oszlasd el rajta körben a hajad. Ha ezzel is megvagy, a másik hajgumit egyszerűen cuppantsd rá a hajfánkon keresztül a hajadra, majd végül a kívül maradt tincseid szépen igazgasd le a tarkód irányába. Ha teljesen láthatatlanná szeretnéd tenni a hajgumit, egy alsó hajtincset tekerj körbe rajta, és alul egy hullámcsattal rögzítsd. Készen is vagy, ugye milyen egyszerű?

Ennél a frizuránál is kifejezetten jól mutat, ha van a copfban egy-két hullám, de egyenesen is nyerő lesz!

Hercegnő-style

Ugye, még megvan, hogy Jázmin hercegnő milyen szuper hajkoronával szédítette magába Aladdint? Természetesen azt nem tudom garantálni, hogy olyan hajmennyiséget is varázsolhatsz magadnak percek alatt (bár egy csatos póthaj csodákra képes), de az alapötletet nyugodtan lenyúlhatod a királyi csajszitól. Ez pedig nem más, mint a hajgumikkal kreált séró. Csak kösd egy szimpla lófarokba a hajad a tarkódnál, majd a haj hosszúságának függvényében fogd össze 5-10 centiméterenként egy-egy hajgumival. Amikor elkészült egy rész, kicsit húzogasd meg óvatosan mindkét végénél, hogy kerekebb, dúsabb hatásúak legyenek a „gömbök”. Végül fújd le egy kis fényspray-vel, és indulhatsz is, a herceged talán már valahol vár rád!

Kendőzd el!

Ahogy az óriás, retro hajgumi is visszatért a divatba, úgy az örök klasszikus kendők is ismét a reneszánszukat élik, akár a nyakunkon, a csuklónkon, áthurkolva a táskánk pántján, vagy éppen a hajunkba kötve hordjuk. Viselheted hajpántként a kontyod köré tekerve, belefonva a hajadba, vagy csak egyszerűen a copfodra kötve, mindenhogy stílusos lesz a végeredmény! Ha pedig hazafelé jövet kicsit fáznál, azonnal kéznél van a megoldás, átkötheted a kendőt a nyakadba. Az én kedvencem a féloldalas copfba tekert verzió, amihez először az egyik oldalra kell fésülni az egész hajat (ha lelapuló séróval küzdesz, akkor a hajtöveket kicsit meg is tupírozhatod, így sokkal dúsabb hatású lesz a frizura), majd a fül mögött összefogni egy áttetsző, szilikon hajgumival. Erre pedig csak egyszerűen rá kell kötnöd tetszőleges módon a kendőt, és voilà, el is készültél!

Óriás csatok

Ha már a retronál tartunk, ugyancsak nagy visszatérőnek számítanak az óriás csatok, elég csak megnézni egy-egy híres színésznőről, énekesnőről készült fotót (például az extravagáns stílusáról is ismert Katy Perry is előszeretettel viseli őket). Bár már tavaly tavasszal is ott csillogtak a látványos hajékszerek a sztárokon és a divatbloggereken, még idén is bőven hódít ez a trend, szóval nyugodtan hordhatjuk ezeket a feltűnő kiegészítőket. Bármilyen eseményre is készülünk, azonnal feldobhatjuk vele a szettünket! A már-már brossnak is beillő darabok, – amik ragyogó gyöngyökkel, strasszokkal vannak kirakva – épp olyan divatosak, mint a színes, bohókás darabok, de persze a minimalistább, visszafogottabb stílus kedvelői is találhatnak kedvükre valót a kínálatból. Az óriás hajcsattal készült frizura egyik legnagyobb előnye, hogy ez készül el a leghamarabb, mégis az egyik leglátványosabb mind közül! Ehhez a legjobb, ha szétválasztod a hajad középen, és kétoldalt pedig hátrafelé lesimítod a füleid mögé. Ezután fújj egy adag fényt adó hajsprayt a hajadra az extra
csillogásért, majd mehet bele a grandiózus hajcsat, és készen is van a frizkód!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok