Bezárás
CosmoBeauty / Frizura /  300 ezer forintba került, hogy helyrehozzák az elrontott frizuráját

 300 ezer forintba került, hogy helyrehozzák az elrontott frizuráját

Tanulságos sztori arról, hogy milyen sokba kerülhet az, ha gyors megoldást akarsz a minőségi helyett…
 300 ezer forintba került, hogy helyrehozzák az elrontott frizuráját

„A sztori úgy kezdődött, hogy szörnyű dolgot tettem… Megcsaltam..a fodrászomat. Mivel sok időt kellett volna várnom egy időpontra, nekem pedig hatalmas szükségem volt egy hajvágásra, ezért úgy döntöttem, hogy rossz leszek és bevállalok egy ismeretlen fodrászt. Ez volt életem legrosszabb döntése… Úgy nézett ki a hajam, mintha Jennifer Aniston ikonikus 90-es évekbeli frizuráját elképesztően elbánázták volna. Kezdjük ott, hogy 10 centivel rövidebb lett az addig szép, hosszú hajam, ráadásul valami borzasztó természetellenes módon még lépcsőzetes is lett. A leggázabb viszont az, hogy ezek után hetekig nem mertem elmenni a saját fodrászomhoz, annyira szégyelltem magam, amiért így benéztem a dolgokat. Egy idő után viszont muszáj volt összeszednem az összes erőmet, szóval elmentem a fodrászomhoz, hogy együtt kitaláljunk valamit. Azt mondta, hogy döntsek; vagy megvárom, amíg újra megnő a hajam, – ami nyilván tök sok idő – vagy beleegyezem, hogy még rövidebbre vágja, hogy minden tincsem ugyanolyan hosszú legyen. Hosszas agyalás után egy harmadik verziót választottam. Bár eddig elképesztően ellene voltam a hajhosszabbításnak, találtam egy új módszert, ami az ilyen vékonyszálú hajúaknak lett kitalálva, amilyen én is vagyok. A póthajat itt nem varrják, és nem károsítják, hanem a lent látható módon, „szendicsenként” rakják fel az hajtövekre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Glam Seamless Hair Extensions (@glamseamless) által megosztott bejegyzés, Júl 15., 2019, időpont: 8:21 (PDT időzóna szerint)

Mivel nekem alapjáraton nincs sok hajam és még meg is ritkították legutóbb, ezért 40 „szendvicsre” volt szükségem a tökéletes végeredményhez. Ez természetesen embereként változik, attól függően, hogy milyen sűrű, milyen hosszságú a hajad és persze, hogy milyen eredményt szeretnél elérni. És hogy mindez mennyibe került? 330 ezer forintomba fájt, ami tudom, hogy nagyon durván hangzik, de sajnos nem volt más megoldás, ha azt akartam, hogy a hajam ne károsodjon tovább. A módszer tényleg fantasztikus, egyáltalán nincs mű hatása, és az egész hajkoronám gyönyörű és selymes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

hannah chambers (@hanchambers) által megosztott bejegyzés, Dec 10., 2019, időpont: 4:46 (PST időzóna szerint)

A tanulság az, hogy soha ne a gyors módszer mellett tedd le a voksod! Ha van egy jól bevált fodrászod, akkor ne menj ismeretlenhez, főleg, ha nincs sok hajad és félted a hosszúságát! Én egy életre megtanultam a leckét…”

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok