Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Fodrászbalesetnek köszönheti ikonikus frizuráját Dua Lipa

Fodrászbalesetnek köszönheti ikonikus frizuráját Dua Lipa

Ilyen, amikor valóra válik a nők egyik legnagyobb rémálma.
Fodrászbalesetnek köszönheti ikonikus frizuráját Dua Lipa

Dua Lipáról nem lehet sokat hallani az utóbbi időkben, de ez persze annak is köszönhető, hogy az énekesnő mindig figyelt arra, hogy a magánélete soha ne végezze a címlapokon.

Ha viszont szemfüles voltál, akkor észrevehetted, hogy Duának nem is olyan régóta teljesen új sérója van, ami rövid idő alatt a védjegyévé is vált. Bár az elsőre kicsit extrémnek tűnő frizura abszolút illik az énekesnő vadócságához, most kiderült, hogy egyáltalán nem szándékosan lett ilyen. Olyannyira nem szándékosan, hogy az elöl rövid, platina szőke, hátul hosszú, sötétbarna hajat konkrétan egy hatalmas fodrászbalesetnek köszönheti a sztár, amiről egy Instasztoriban is beszámolt:

„Közérdekű közlemény: ez határozottan nem egy új hajvágás eredménye, csupán teljesen leégett a hajam a szőkítéstől, de valahogy megbirkózom vele!” – írta az énekesnő, aki szemmel láthatóan eléggé kiborult a történtektől.

Na de mégis, hogy fordulhat elő egy ekkora baki egy ilyen nagy sztáral? Az ember azt hinné, hogy akinek a világ legmenőbb fodrászai készítik a frizkóját, azzal ez tuti nem történhet meg. Pedig ez tévedés, hiszen a sztároknak is ugyanolyan anyagokból épülnek fel a hajuk, így ha káros hatás éri őket, akkor ugyanúgy rosszul járhatnak, mint például te.

Dua Lipának például az eredeti hajszíne sötétbarna, szóval egy szőkítés igen drasztikus következményekkel járhat, és mint látjuk, ez sajnos be is következett. Ha ilyen sötét hajból szeretne valaki platina szőkét varázsolni, akkor az a legfontosabb, hogy ne elsőre akarjuk elérni a végső színt. Ez szigorúan egy több lépcsős folyamat, így egy olyan sötét hajú lánynak, mint amilyen Dua is, legalább 3-4 alkalmat kell végigülnie a fodrásznál, amire világos szőke lesz – biztonságosan! A sztárnál viszont ez valószínűleg összesen egy alkalom volt a gyorsabb eredmény elérésének érdekében, így a hajszálak annyira roncsolódtak, hogy szinte a tövekig leégtek, ettől pedig úgy tűnik, mintha az énekesnő frufrut vágatott volna.

Ezek után még szerencse, hogy nem az egész haját szőkítették ki, csupán egy részét…

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok