Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Nincs menőbb ennél az új hajtrendnél!

Nincs menőbb ennél az új hajtrendnél!

Készülj, mert tuti, hogy azonnal rá fogsz kattanni az aszimmetrikus frizkóra!
Nincs menőbb ennél az új hajtrendnél!

Folyamatosan záporoznak az újabbnál újabb hajtrendek, attól azonban még egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek jól áll egy bizonyos frizura, mert az most a legmenőbb. Az aszimmetrikus forma már egy ideje felütötte a fejét a sztárok körében, nem hiába; annyi fajta hosszúsággal és színnel lehet kombinálni, hogy mindenki megtalálhatja a hozzá illő fazont! Most összeszedtük a legjobbakat!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashley Vaughan (@ashvaughanhair) által megosztott bejegyzés, Szept 22., 2019, időpont: 5:19 (PDT időzóna szerint)

Oké, ez a hosszúság és szín kissé extrém, de ha vagány csaj vagy és tényleg valami hihetetlenül frissre és extra trendire vágysz, akkor ez lesz a tökéletes hajkoronád! Az aszimmetrikus rövid bobhoz használj hajtőemelő habot, hogy még dúsabbnak tűnjön a frizkód!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

pati dubroff (@patidubroff) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2020, időpont: 6:33 (PST időzóna szerint)

Ki mondta, hogy csak szélsőséges és extrém kinézetet tudsz elérni az aszimmetriával? Margot Robbie az élő bizonyíték rá, hogy ez a vágás elképesztő sikkes, stílusos és dívás lehet, ha ezt a hosszt kéred a fodrászodtól. A hollywoodi hatás érdekében az egyik oldalt fésült a füled mögé, és egy vastagabb hajsütővel süss a hajvégedre néhány laza hullámot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

paulnortonhair (@paulnortonhair) által megosztott bejegyzés, Szept 30., 2019, időpont: 9:38 (PDT időzóna szerint)

Demi Lovato mindig kifogástalanul néz ki, a haját pedig egész gyakran váltogatja. Volt már barna, szőke, vörös és fekete is, az aszimmetrikus fazon feldobva egy kis vörössel viszont kifejezetten el lett találva! Ugye neked is eszedbe juttatja a 2000-es évek elejét? Ettől pedig csak még menőbb lesz a végeredmény!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok