Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Pirosra festette a haját a Modern család sztárja

Pirosra festette a haját a Modern család sztárja

Sarah Hyland extrém külsejét neked is látnod kell!
Pirosra festette a haját a Modern család sztárja

Most már hivatalosan is véget ért a Modern család sorozat, így az egyik főszereplő Sarah Hyland, aki Hayley Dunphy karakterét alakította, úgy érezte eljött az idő a változásra. A természetes barna loknijait így bevállalós pink-vörösesre festette be.

Már egy ideje nagyon trendi a karanténozók körében ez a pinkes árnyalat, így nem csoda, hogy Sarah is bevállalta ezt az árnyalatot. „Ott akarok lenni, ahol emberek is vannak! #QuaranTINT csapat! (Az egészet én csináltam, és nagyon büszke vagyok rá!” – írta a színésznő a képe alá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Hyland (@sarahhyland) által megosztott bejegyzés, Máj 19., 2020, időpont: 9:44 (PDT időzóna szerint)

Sarah egyébként veseelégtelenséggel született, így rá még nagyobb veszéllyel van az egész koronavírus is, ami miatt a színésznő nagyon aggódik is. Ő is próbál még mindig otthon maradni és a legkülönfélébb hobbikkal lefoglalni magát.

„A pánikszintem most elég magasan van. De van egy csomó egészségügyi problémám, amik felerősödnek a stressz hatására, ezért próbálok nyugodt maradni” – árulta el korábban.

A karanténban készített új frizurája miatt pedig alig lehet ráismerni a színésznőre, hiszen neki évek óta ez az első nagy átváltozása. Ugyanis a Modern családban alakított karakterének mindig világosbarna tincsei voltak, amit csak egyszer, 2018-ban változtatott meg egy kicsit szőkés-highlightokkal.

Neked bejön a sztárcsajszi új frizkója?

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok