Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Millie Bobby Brown hivatalosan is műnő lett

Millie Bobby Brown hivatalosan is műnő lett

Ha nem az ő Instáján látod ezt a fotót, fel sem ismernéd, hogy ő van a képen.
Millie Bobby Brown hivatalosan is műnő lett

Póthaj, műköröm, póz. Nem ezekről ismered Millie Bobby Brownt, ugye? Akkor szokj hozzá az új külsejéhez. A Strager Things 16 éves sztárja ugyanis egyik legújabb Insta-fotóján hosszú szőke póthajjal, és hosszú körömmel pózol kiskutyájával. Kalapban és fürdőruhában, egy pálma előtt, pont, mint bármelyik Insta-lány, aki ezzel keresi a pénzt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

matching w my chicken nugget today 🌴 (swipe for a surprise)

mills (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés,

 De most őszintén: mi szüksége van Millie-nek arra, hogy felvegyen egy ilyen hozzá nem illő stílust? Millie karrierje nem így indult, neki nem kell magát mutogatnia, vagy ajakfényt piacra dobni ahhoz, hogy a felpumpált szájával ismert legyen. Ő azzal lett ismert, hogy egészen elképesztő tehetséggel alakította a Stranger Thingsben Elevent, ezzel pedig kora egyik legkülönlegesebb színésze lett, nagyjából másodpercek alatt. Semmi nem indokolja azt, hogy hirtelen megváltoztassa külsejét, és úgy próbáljon meg kinézni, mint mindenki más az Instagramon.

Aztán persze lehet, hogy nem is ez volt a célja, és ez a fotó nem más, csak egy fricska. Már csak azért is, mert a posztban két kép is található, a másodikon pedig egyszerűen csak ráközelít az indokolatlanul hosszú műkörmére, illetve arra, hogy nagyon fura pózban tartja a lábát, ezzel mintegy kinevetve saját magát.

Bármi is álljon Insta-akciója hátterében, mi nagyon szeretnénk visszakapni azt a vagány és eredeti személyiséget, akit évekkel ezelőtt megismertünk!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok