Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / A szépségtrükk, amin Diana hercegnő sosem változtatott

A szépségtrükk, amin Diana hercegnő sosem változtatott

Kitalálod, mihez ragaszkodott a szívek királynője?
A szépségtrükk, amin Diana hercegnő sosem változtatott

Diana hercegnő mára igazi ikonná vált. De nem az 1997-ben bekövetkezett tragikus halála miatt, hanem, mert egész életében rengeteget tett az emberekért és a családjáért, így nem csoda, ha mindenki szerette. Emellett pedig természetesen a stílusa is igazán időtálló volt – olyannyira, hogy még ma is inspirációs forrásként hat.

Tudtad például, hogy a hercegnő gyakran szeretett kísérletezni a megjelenésével? Igen, tényleg, bár ez leginkább a sminkjén volt igazán feltűnő (ő is kedvelte például a kék szemceruza vonalat anno), volt viszont valami, amin sosem változtatott: ez pedig a frizurája volt.

Képzeld, Dianának volt egy bombabiztos, de cseles szépségtrükkje, amivel mindig ugyanolyan gyönyörű maradt a haja. És hogy miért volt trükkös? Mert a nyilvánosság szinte észre sem vette! A fodrásza, Richard Dalton árulta el a szívek királynőjének hajtitikait.

„Hogy láthatatlanul is fenntartsuk Diana jellegzetes, rövid frizuráját, különleges módszerhez kellet folyamodnunk. Egyszerre csak fél centit vághattam a hajából, amit több héten keresztül megismételtem.”

A trükközésre egyébként azért is volt szükség – és ez is bizonyítéka Diana jó szívének –, mert a hercegnő nem akarta, hogy a megjelenése elvonja a figyelmet a fontos ügyekről, amiket a királyi család képviseletében csinált.

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok