Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Katalin hercegné levágatta és befestette a haját

Katalin hercegné levágatta és befestette a haját

Az eddigiekhez képest egészen radikális a változás…
Katalin hercegné levágatta és befestette a haját

Diana jól bevált szépségtrükkjét Katalin hercegné is előszeretettel alkalmazta – legalábbis egészen idáig ő is csupán alig észrevehető mennyiséget vágatott a hajából. Mindezt egészen logikus meggondolásból: egyiküknél sem (volt) szempont, hogy a külső ellopja a show-t az igazán fontos dolgok elől.

Katalin most azonban kivételt tett, és egészen szembetűnő változásokat vállalt be. Nem csak rövidebb, erőteljesebben lépcsőzetes hajat vágatott magának nyárra, de néhány mézszőke tincset is csempésztek sötétebb tónusú, gesztenyebarna hajába, így az egész összhatás jóval világosabbnak tűnik az eddigieknél. A választás határozottan jót tesz a hercegné vonásainak: nemcsak üdébbnek, de jóval fiatalabbnak is látszik a változástól.

Az új look egyébként egy brit TV show-ban, a BBC Breakfastben debütált, azzal a projekttel együtt, amiért a hercegné egyébként a műsor vendége is volt, vagyis, hogy oktatást kezdeményezzen az 5 éven aluli gyerekeknek. A BBC Tiny Happy People célja, hogy ösztönözze a szülőket a kicsik nyelvfejlesztésére egészen fiatalkorban, sőt, a részletek kidolgozásában maga a hercegné is komolyan kivette részét. Mondjuk abban pont nem vagyunk biztosak, hogy jó időzítés volt a program bejelentéséhez Katalin átalakulása, mindenesetre mindkettőt zseniálisnak tartjuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🏗️ The making of @bbctinyhappypeople — In November 2019 The Duchess of Cambridge met with the Tiny Happy People team at the BBC to take part in development sessions and to learn more about the production process. The Duchess helped in the character and background development for two animations on parenting, now available on the Tiny Happy People website, which are about making eye contact and singing to babies. Want to see the end results? Visit the link in our bio to start exploring Tiny Happy People’s resources, which feature tips and advice, activities and short films about the science and facts behind language development, all designed to support parents and carers in developing children’s language from pregnancy to the age of four.

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt kép: Profimedia – Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok