Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Dua Lipa végre visszakapta régi frizuráját

Dua Lipa végre visszakapta régi frizuráját

Rajongói kérésére váltott az énekesnő!
Dua Lipa végre visszakapta régi frizuráját

Dua Lipát a kezdetek kezdetén mindenki sötétbarna hajjal ismerte meg, az utóbbi időben viszont elképesztően rákapott a kísérletezésre. 2019 októberében két teljesen különböző színűre festette a haját, alul egész sötétre, felül pedig platina szőkére. Ezután kipróbálta az élénk piros, de még a rágógumi rózsaszínt is, majd ultra rövid frufruval rukkolt elő.

Erről utólag kiderült, hogy csak egy csúnya fodrászbaleset következménye, ugyanis a sok festéstől annyira elégett az énekesnő haja, hogy az végül úgy nézett ki, mintha frufrut vágatott volna magának. Erről a sztár még egy Instasztorit is megosztott:

„Figyelem! Ez egyáltalán nem egy új hajvágás eredménye, csupán teljesen leégett a hajam a szőkítéstől, de valahogy megbirkózom vele!”

Úgy tűnik viszont, hogy Dua megunta az extrém hajat, és most már inkább visszatérne a természetesebb külsőhöz. Néhány nappal ezelőtt ugyanis megkérdezte a követőit, hogy visszafesse-e barnára a haját:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés, Júl 14., 2020, időpont: 6:11 (PDT időzóna szerint)

A fanok pedig egyöntetűen megszavazták a barna hajat, így az énekesnő eleget tett a kérésüknek, hiszen a legújabb posztjában már az új hajjal pózol:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés, Júl 16., 2020, időpont: 9:58 (PDT időzóna szerint)

Te mire szavazol? Extrém vagy természetes?

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok