Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Mindenki ilyen frizurát akar most!

Mindenki ilyen frizurát akar most!

Elindult a karantén utáni hajtrendek időszaka.
Mindenki ilyen frizurát akar most!

A koronavírus miatt az egész világ hónapokig karanténban volt, így a nők jó sokáig nem tudtak eljutni a fodrászhoz. Ez sok mindent eredményezett, legfőképpen viszont azt, hogy a legtöbben elkezdtek otthon kísérletezni a hajvágással és festéssel, ami lássuk be, nem járt mindig nagy sikerrel. Ezzel ráadásul még a legnagyobb sztárok is így voltak, emlékezz csak vissza, hogy mi történt, amikor például Pink úgy döntött, hogy levágja a saját haját…

A fodrász üzletek viszont most már szerencsére kinyitottak, mi pedig kíváncsiak voltunk, hogy a nők milyen frizurákat kérnek a nagy kihagyás után. London egyik legmenőbb fodrásza, Ricky Walters pedig mindent elárult a karantén utáni hajtrendekről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hayley Jackson (@hj__hair) által megosztott bejegyzés, Júl 23., 2020, időpont: 3:48 (PDT időzóna szerint)

„Ezalatt a pár hónap alatt a nőknek eléggé megnőtt a hajuk, így akik nem mertek belőle vágni , és segítség nélkül inkább nem festették be, azok úgy érzik, hogy a frizkójuk túl hosszú és egyhangú” – kezdte a mesterfodrász, majd így folytatta:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Hair Station (@the_hair_station_mcr) által megosztott bejegyzés, Júl 22., 2020, időpont: 11:22 (PDT időzóna szerint)

„Sokkal drasztikusabb változást akarnak a hajkoronájukon, mint a karantén előtt. Rengetegen kérnek szőke melírokat az egész hajukra, de nagyon gyakori, hogy a hosszú hajat bobra szeretnék cserélni a csajok. A jégszőke szintén nagyon népszerű most, ezek alapján pedig elmondhatom, hogy összességében a hosszú, barna hajat szőke, rövidre cserélik most a nők!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vivaldo Silva (@vivaldosilvastudio) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2020, időpont: 1:12 (PDT időzóna szerint)

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok