Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Billie Eilishnek már megint új frizurája van?

Billie Eilishnek már megint új frizurája van?

Igen is és nem is...
Billie Eilishnek már megint új frizurája van?

Billie Eilish stílusa igazi különleges színfolt a többi sztáré között, a hosszú „karmaitól” kezdve a laza cuccain keresztül egészen az egyedi frizurájáig. Az énekesnő tavaly novemberben debütált neonzöld-fekete mullet frizkóval, amit úgy tűnik, azóta is imád és nem szeretne megválni tőle. A Bundesliga-séró a ’80-as évekre visszatekintve igazi cikis trendnek számít, ám Billie ezt is képes nagyon menőn viselni.

A sztár múlt héten Instán mutatta meg, hogy a hajtöve már eléggé kifakult, és a fanok azonnal találgatni kezdtek, vajon mire készül a kedvenc énekesük. Sokan arra tippeltek, hogy tuti beújít egy másik fajta retró sérót, ám egyáltalán nem ez történt.

Billie tegnap sztoriban mutatta meg, mi történt végül a hajával: újra neonzöldre festette a hajtövét, a többit pedig kékre vagy feketére – utóbbit nehéz megmondani egy kép alapján. Azt viszont ő is megerősítette, hogy nagyjából ugyanazt kaptuk, amit eddig: „Szóval azt hitted, hogy valami újat kapsz majd?” – kezdte nevetve, majd hozzátette: „Valójában teljesen ugyanaz! Minden alkalommal elhiszed” – fejezte be ördögi mosollyal.

Fotó: Instagram/@billieeilish

Billie ezúttal is hű maradt mullet frizurájához, valójában csak meg akarta prankelni a rajongóit. Ami nem véletlen, hiszen szinte elvárás lett, hogy a celebek időről-időre új külsővel jelenjenek meg. Legutóbb például Maisie Williams jelentkezett új frizkóval, aki szintén a Bundesliga-haj mellett tette le a voksát.

Kiemelt kép: Profimedia – Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok