Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Ezért kell neked MINDENKÉPP egy szárazsampon

Ezért kell neked MINDENKÉPP egy szárazsampon

Nem csak a hajmosást válthatod ki vele, akkor is neked való, ha a hajad lelapulós, szétcsúszós, tartás nélküli!
Ezért kell neked MINDENKÉPP egy szárazsampon

A szárazsampon igazi jolly joker a hajformázóid között, sokkal több mindenre jó, mint gondolnád! Persze azért óvatosan kell vele bánni, de ha ügyes vagy, szuperül feldobhatod vele a legegyszerűbb copfot vagy fonatot is!

Egy nap ajándékba

Ha eddig mindennap hajat mostál, most itt a lehetőség, hogy kiszállj ebből az ördögi körből: a szárazsampon segít kitolni egy-két nappal a hajmosást, így időt ad a fejbőrnek, hogy visszaállítsa az egyensúlyát.

A hajszíned szereti

Ha sikerül vele lejönnöd a mindennapos hajmosásról, azt a festett hajad nagyon meghálálja! Sokkal lassabban kopik, fakul így a szín, és a fényét is tovább megőrzi a hajad.

Fond tartósra!

A frissen mosott, fényes és rugalmas tincsekből nem egyszerű fonatot készíteni. Hajlakk helyett sokkal jobb választás a szárazsampon: matt textúrát ad a hajadnak, kezelhetőbb is lesz tőle, és jobban tapad. Miután összegumiztad a végét, sokkal könnyebb tőle a fonatot az ujjaddal meglazítani, széthúzkodni, hogy dúsabb hatást keltsen.

Szuper edzőtárs

A szárazsampon felszívja a fejbőrről a felesleges olajat, ettől a haj kevésbé látszik zsírosnak – ez különösen jól jön egy-egy intenzív edzés után. Arra azonban figyelj, hogy csak azután fújd a tincseidre, hogy megszárítottad őket, mert a nedves hajat csúnyán összetapasztja!

Volumenvarázsló

Hajtőemelőként és dúsítóként is működik, sőt, még fixálja is az elkészült frizurát! Nagyobb passzékat válassz le, fújd be jó messziről, hogy szétoszlatva jusson a por a hajadra. A kezeddel kicsit emeld meg a tőnél, esetleg fújd meg hideg levegővel.

Válassz színeset!

Kipróbálhatsz direkt festett, szőke, barna vagy vörös hajra kifejlesztett termékeket, ezek nem hagynak fehér bevonatot a szálakon, hanem alkalmazkodnak a hajad természetes árnyalatához!

Jó, ha tudod

Ezeket a szabályokat érdemes betartanod, hogy tényleg az egyik kedvenc beautycuccod legyen a száraz samponod!

  • Ha már nagyon látványos, hogy meg kéne mosnod a hajad, a szárazsampontól csak még jobban összeáll. Ilyenkor tényleg csak a mosás segít.
  • Ha gyakran viszket, száraz a fejbőröd, használd minél ritkábban, és csak egy napig maradjon a hajadon, mert szárító hatása van.
  • Egyébként is ideálisan egy nappal segíthet eltolni a hajmosást, ha sokáig marad a hajadon, az kezelhetetlen lesz.
  • Ha gyakran fújod magadra, jó ha van mellette egy mélytisztító samponod és/vagy speciális fejbőrradírod. A finom por ugyanis összegyűlhet a szálak tövénél, és hosszú távon viszketést, irritációt okozhat.
  • Jó, ha alaposan átfésülöd a hajad, miután felvitted a szárazsampont és megszáradt – nyugi, ettől nem veszít a volumenéből, viszont egészen biztosan nem marad nyoma!

Ezekkel a termékekkel plusz (legalább) egy napig tényleg gyönyörű lesz a hajad!

Ezért kell neked MINDENKÉPP egy szárazsampon

Ezért kell neked MINDENKÉPP egy szárazsampon

Fotó megosztása:
Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok