Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Ilyen frufrut akar most MINDENKI

Ilyen frufrut akar most MINDENKI

A 2000-es évek hajtrendje most menőbb, mint valaha!
Ilyen frufrut akar most MINDENKI

Az arcot lazán keretező, középen elválasztott, hosszú frufru, azaz a curtain bangs 2020 egyik legjobb divathúzása. Hogy miért? Mert a legtöbb arcformához jól áll, szexi, és nem utolsósorban szuperpraktikus! Könnyű formázni, nem kell vele precíznek lenni, és ha megunod, nem tart sokáig lenöveszteni. Nem véletlen, hogy Ariana Grandétól Bella Hadidon át Jennifer Lopezig solyan sok híresség is viselte mostanában! Szóval ha frufruval kacérkodsz, akkor ez az egyik legjobb fazon, amit választhatsz: kicsi az esély, hogy mellélősz, de ha mégis, nem kell sok idő, hogy megszabadulj tőle!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Így kérd a fodrászodtól

Nem biztos, hogy a curtain bangs-ről elsőre beugrik neki, mit szeretnél, a függöny-frufru kifejezést pedig nem igazán használjuk itthon. Jobb ötlet képet mutatni – például ebből a cikkből. Amitől igazán szexi és laza ez a frizura, az az A-vonal: a középen elválasztott tincsek középen rövidebbek, a széleken hosszabbak. A hosszt az arcformádhoz passzolóan érdemes kiválasztani, ebben a fodrászod tud leginkább segíteni. Ariana Grande fodrásza, Josh Liu szerint TÉNYLEG mindenkinek jól állhat ez a trend, a megfelelő hossz eltalálásával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Josh Liu (@thejoshliu) által megosztott bejegyzés

Mennyire melós?

Az (is) a jó benne, hogy rengetegféleképp viselheted, fésülheted simára, hagyhatod kócosan, tehetsz bele hullámokat – igazi jolly joker fazon, aminek a formázásával te magad is könnyen megbirkózol. Ha copfot készítesz, simán lehet, hogy el sem kell csatolnod, de ha mégis kihullanak egy idő után a rövidebb tincsek, az kimondottan szexi tud lenni! Ráadásul nem kell 2-3 hetente vágatni, mint a precízebb frufrukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bella 🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés

Formázd lapvassal!

Ha van egy jó hajvasalód, máris tökéletesen el tudsz boldogulni a hosszított frufruddal! Szárítsd meg a hajadat, a végén nagy körkefével adj neki egy kis volument. Ezután lassan, tincsenként haladva göndörítsd be a függőlegesen tartott hajvasalóval úgy, hogy az arcodtól kifelé indítod a csavarást. Szárítás előtt tegyél hővédőt a hajadra, utána pedig jöhet egy kis texturáló krém.

Ebből a videóból könnyedén ellesheted a legfontosabb lépéseket!

Próbáld ki: L’Oréal Professionnel x Karl Lahgerfeld Steampod 122 476 Ft (https://salon-expert.hu/)

Szárítsd be!

Ha egyenesebb verziót szeretnél, akkor a körkefe és a hajszárító, vagy egy forgófejes szárító lesz a barátod. Az utóbbi akkor is jól jöhet, ha két mosás között szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a frufrudat. Minél vastagabb kefét használsz, annál lazább, lendületesebb lesz a frufru íve. Könnyebb dolgod, lesz, ha szárítás előtt hőre aktiválódó hajformázó krémmel készíted elő a tincseid!

Csekkold ebben a videóban, hogyan használd a körkefét frufruszárításhoz!

Próbáld ki: BaByliss AS200E forgófejes, forró levegős hajformázó 17 990 Ft (notino.hu)

A hajsütővas is játszik!

Egy vastagabb körsütővassal könnyen leutánozhatod a körkefés hullámokat – csak így talán még tartósabbak lesznek! A göndörítés pontos lépéseit megtalálod a videóban, ami nagyon fontos, hogy a fejtetőnél ne lapítsd le a hajad (segít, ha előre hajtott fejjel szárítod), a csavarást az arcodtól mindig kifelé indítsd, és jó alaposan rázd szét, akár fésüld ki a hullámokat. Texturáló spray-vel a legkönnyebb megoldani, hogy ne legyen szalagavatós az összhatás!

Ha videós segítséget szeretnél, itt találsz:

Próbáld ki: Rowenta CF3222F0 Keratin&Shine XL hajgöndörítő 38 mm 8690 Ft (Homeandcook.hu)

 

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok