Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Micsoda? Demi Lovato leborotválta a haját!

Micsoda? Demi Lovato leborotválta a haját!

Enyhén éles váltás...
Micsoda? Demi Lovato leborotválta a haját!

Bár az idei év senkinek nem volt könnyű, Demi Lovatónak még így is duplán kijutott a rosszból. A 2 évvel ezelőtti drogtúladagolása óta a rajongók nagyon szerették volna, hogy teljesen rendbe jöjjön az élete, egy ideig pedig úgy is tűnt, hogy ez végre megtörténik.

Max Ehrich és Demi tökéletes párnak tűntek, persze csak az elején. Aztán a dolgok durván felgyorsultak, amire pedig észbe kaptunk, addigra az extra gyors eljegyzésből szakítás is lett, méghozzá a csúnyább fajtából.

A nők pedig köztudottan szeretik megváltoztatni a frizkójukat, miután szétmennek a pasijukkal, és úgy tűnik, hogy ez alól most Demi sem kivétel. Az énekesnő évek óta az ikonikus hosszú és sötét hajáról híres, most viszont mindkét ismertetőjelét dobta. Először szőkére festette a loboncát, majd fogta magát és szinte az egészet leborotválta!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés

Na jó, azért szerencsére nem az egészet, pont annyit hagyott meg ugyanis, amitől az összhatás elképesztően vadító és szexi lett. Demi Instáját pedig persze azonnal elárasztották a fanok kommentjei, amiben nem győzik dicsérni a vadiúj haját:

„Hihetetlenül gyönyörű vagy, Demi!”

„Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól áll a rövid haj! Imádom!!”

„Egyszerűen TÖKÉLETES! Főleg így szőkén!”

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok