Bezárás
CosmoBeauty / Frizura / Sztárok, akiknek sokkal jobban áll a rövid haj

Sztárok, akiknek sokkal jobban áll a rövid haj

Persze hosszú tincsekkel is gyönyörűek, de röviddel igazi badass csajok!
Sztárok, akiknek sokkal jobban áll a rövid haj

Millie Bobby Brown

A színésznő pár napja töltötte be a 17-et, és már „nyomokban sem tartalmazza” azt az egyszerre cuki és vagány kislányt, aki a Stranger Things berobbanásakor volt. Bár elmondása szerint aggódott – egyébként szüleivel együtt –, milyen hatással lesz karrierjére, ha extra rövid tincsekkel ég be a köztudatba, az előmenetelére viszont kifejezetten jó hatással volt a dolog. Azóta kipróbálta a hosszú póthajat is (Ariana Grande a példaképe, szóval valahol értjük), most pedig valahol a kettő között, egy laza long bobbal nyomul.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Jennifer Lawrence

Volt szőke és fekete, viszont egészen 2014-ig folyamatosan hosszú hajjal tündökölt a vörös szőnyegen és a filmes szerepeiben egyaránt. Aztán gondolt egy merészet, és pimasz pixie hajat vágatott magának. Egy évvel később már finom bobot növesztett belőle, szóval ha nem árulja el később egy interjúban, mennyire gyűlölte a rövid haját is egyértelmű lenne, hogy nem volt a kedvence a rövid fazon. Nekünk viszont nem kérdés, hogy a lázadó imázshoz egy lázadó rövid séró dukál.

Fotó: Getty Images

Emma Watson

Emlékszel arra, amikor kedvenc brit színésznőd izgalmas Twiggy hajjal érkezett a Harry Potter utolsó részének világpremierjére? Volt abban a fazonban valami felszabadító, valami lezárást és új kezdetet adó, ami abszolút passzolt Emma Watson akkori életszakaszához. Azóta visszanövesztette a haját, és maximum egy merészebb frufruvágásig merészkedett, holott az ő bájos vonásaival igazi telitalálat volt a rövidebb forma.

Fotó: Getty Images

Kaley Cuoco

Amikor az Agymenők szexi szőkesége, Penny hirtelen rövid pixie hajjal jelent meg, ezerrel ment a találgatás, hogy milyen dramaturgiai jelentősége lehet a sorozatra nézve, a színésznő azonban elárulta, nagyon egyszerű ok áll a döntése mögött: egy film miatt volt rá szükség, amit Új-Mexikóban forgatott. Később felajánlotta az Agymenők stábjának, hogy a sorozatban szívesen bevállal hajhosszabbítást, ők viszont voltak annyira rugalmasak, ás bedolgozták a sztoriba a hajvágást. Milyen kár, hogy azóta visszanövesztette…

Fotó: Getty Images

Carey Mulligan

Egyszerre cuki, szende és szexi Carey Mulligan pixie sérója, legyen szó egyenes, vagy kacér hullámokkal tuningolt verzióról. Persze hosszú hajjal is gyönyörű, de klasszisokkal fiatalosabb a picit fiúsabb verzióval.

Fotó: Getty Images

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok