Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Ezek lesznek a legnagyobb sminktrendek tavasszal

Ezek lesznek a legnagyobb sminktrendek tavasszal

Most mindent megtudhatsz 2020 legnagyobb makeup-trendjeiről.
Ezek lesznek a legnagyobb sminktrendek tavasszal

Bár még az ősz sem kezdődött el igazán, de már most, első kézből elhoztuk neked a New York Fashion Week-ről 2020 legnagyobb tavaszi beauty trendjeit. A trendmániások legfontosabb eseményén ugyanis nemcsak a ruhák és a kiegészítők kerülnek a középpontba, hanem a makeupok is. A legmenőbb sminkmesterek a legnagyobb divattervezők kollekcióihoz igazítva, a Maybelline New York sminkjeit használva mutatták meg a jövő évi menő look-okat: „A Maybelline mindig is büszke volt arra, hogy beauty trendeket teremt a modern összetevőkkel, amik felveszik a versenyt a kifutóval és a New York-i életstílussal.”

Festmény-hatás

Christian Siriano 2020-as tavasz-nyári kollekciójához a Maybelline New York sminkmestere, Erin Parsons alkotott egyedi sminket a modelleknek. A kék, pink és a világoszöld kombinációjából álló szemsminket az ujjai és az ecsetek együttes használatával érte el. A festményhez hasonlító végeredménnyel felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki képes kihozni magából a benne élő művészt. Visszafogottabb verzióban akár egy partira is el tudod képzelni a menő megjelenést, nem igaz?

City beauty

Erin Parsons Kate Spade kollekciójához is egyedi megjelenést alkotott. A „városi szafarinak” keresztelt makeup-look a modern városi nők mindennapi megjelenését tükrözi. A visszafogott sminket instant feldobhatja egy erősebb színű bordó, piros vagy pink rúzs, amivel elérheted, hogy úgy tűnjön, sok energiát fektettél a makeup-odba a reggeli készülődés során. Köszi Erin, hogy megspóroltál nekünk egy kis extra me-time-ot a reggelünkben!

Natúr díva

Grace Lee ezúttal azoknak kedvez a Rebecca Minkoff kollekciója által inspirált look-okkal, akik a visszafogott megjelenésre szavaznak. Ahogy Grace is mondja, ezt a sminket bárki könnyen elkészítheti és minden New York-i nő bármikor viselheti. Jövő tavasszal elég lesz, ha a szempilláid hangsúlyozása mellett feldobod a sminked egy színezett szájfénnyel és máris a tavasz egyik legnagyobb sminktrendjével lépsz ki az utcára.

Modern retró

Grace Lee másik gyönyörű alkotását a L’Agence’s 2020-as tavasz-nyári kollekciója inspirálta. Az üde megjelenést egy menő trükkel érte el: fehér szemceruzát használt az alsó- és a felső szempillatövekben. Ezáltal nemcsak optikailag nagyította meg a modellek szemeit, de elérte vele, hogy friss legyen a tekintetük. A rózsaszín ajkak itt is visszaköszönnek, és feltűnik a tavasz egyik retró-trendje, az összeragadt, Twiggy-szempilla.

Neked melyik look a kedvenced?

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok