Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Így néz ki smink nélkül az 50 éves Jennifer Lopez

Így néz ki smink nélkül az 50 éves Jennifer Lopez

Ultradögös, ahogy már megszokhattad!
Így néz ki smink nélkül az 50 éves Jennifer Lopez

Jennifer Lopez szuper évet tudhat maga mögött: nem csak a magánéletében történtek nagy változások, de a karrierje is szárnyal! Szerelme, Alex Rodriguez idén eljegye a sztárt, sőt a Golden Globe jelöltjei között is ott van: esélyes a Wall Street pillangói című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női mellékszereplő díjra. És mind tudjuk, hogy ezzel az Oscar-díjhoz is egyel közelebb került. Ha ez nem lenne elég, JLo idén ünnepelte az 50. szülinapját is, és még mindig brutál jó formában van.

Ezt bizonyítja az a szelfi és videó is, amit a sztár nemrég megosztott az Instáján. Persze tudjuk, hogy filtereket használt, de azért Jennifer ezt leszámítva is gyönyörű, hiszen nemrég megjelent róla egy valódi make-up nélküli kép is, amin szintén tündököl. Ehhez a szelfihez ennyit fűzött hozzá: „Otthon, édes otthon. A kókuszaimmal ülök, és nagyon hálás vagyok” – majd megköszönte a Golden Globe-jelölést.

Nem sokkal később egy videót is feltöltött ezzel kapcsolatban, ahol látni lehet rajta, mennyire izgatott a dolog miatt. Nem csoda, hiszen 20 éve kapott utoljára jelölést. „Ramona bonyolult karakter volt, megtiszteltetés és egyben kihívás volt őt életre kelteni. A Wall Street pillangói szeretettel és kitartással jött létre, amiben kemény nők szerepeltek, és amit kemény nők írtak, irányítottak, szerkesztettek. Büszke vagyok és megtiszteltetés számomra, hogy képviselhetem őket és ezt a filmet! – jegyezte meg JLo. Gratulálunk Miss Lopeznek a jelöléshez, na meg persze ahhoz is, hogy ilyen fantasztikusan néz ki!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok