Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Rihanna megmutatta magát smink nélkül

Rihanna megmutatta magát smink nélkül

Elképesztően aranyos!
Rihanna megmutatta magát smink nélkül

Rihanna tegnap hivatalosan is elindította 2020-at: kiposztolta első szelfijét az évben. Ráadásul nem is akármilyet! A sztár ugyanis egy totál váratlan húzással egy irtó cuki, smink nélkül pózolós fotót töltött fel. A képen RiRi elképesztően aranyosan mosolyog, az ajkán pedig megvillan némi szájfény – és ez az összes smink, amit visel.

De Rihanna az outfitjét sem gondolta túl, ugyanis egy fekete kapucnis pulcsiban feszít. Ékszerfronton pedig megelégedett némi fülbevalóval és nyaklánccal, míg a haját apró fonatokba fogta. Nézd:

View this post on Instagram

first selfie of the year doe. #2020

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A make up-free fotót persze a rajongók sem hagyták szó nélkül. Több, mint 61 ezren kommenteltek, valaki pedig egyenesen felajánlotta, hogy kinyomná Rihanna alig látható pattanását. Ez a hozzászólás pedig megérdemelt egy választ magától az énekesnőtől, aki értette a poént, és annyit írt: „hagyd meg neki ezt a kis reflektorfényt, KÉRLEK”. LOL

RiRi amúgy az ünnepek alatt nem igazán posztolgatott (leszámítva az Ausztráliát támogató képét), ami azt jelenti, hogy több, mint két héten át volt social media csend az énekesnőnél. Azt megelőzően viszont szintén a humoros oldalát villantotta meg: megosztott egy videót egy táncoló kutyusról, a kép alá pedig ezt írta: „én, amint egyedül hallgatom a kilencedik albumomat, amit direkt nem jelentetek meg.”

Az R9 névre keresztelt lemezért már négy éve könyörögnek a fanok, de Rihanna egyelőre nagyon el van foglalva a beauty és fehérnemű kollekcióival. De remélhetőleg a rajongók idén végre megkapják, amire úgy várnak, és RiRi megmutatja a világnak a legújabb dalait. Te látsz erre esélyt?

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok