Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Jönnek a Bébi Yodás sminktermékek!

Jönnek a Bébi Yodás sminktermékek!

Még nagyon nincs vége a Bébi Yoda-őrületnek!
Jönnek a Bébi Yodás sminktermékek!

Egyezzünk meg, hogy Bébi Yoda gyakorlatilag az egyik legjobb dolog, ami 2019-ben történhetett. Elképesztően aranyos, szuper mém-alapanyag, és ráadásul a The Mandalorian egyik főszereplője, ami egy fantasztikusan sikerült sori. És hát a kis, zöld manó 2020-ban sem megy sehova! Hiszen a hype úgy néz ki, nem hogy csökkenne, még csak most kezdődik igazán.

Képzeld, az Inside the Magic nevű oldal, ami mindenféle disneys dologgal foglalkozik, észrevette, hogy a Lucasfilm (ami a Disney Star Warsért felelős alstúdiója) nem egy, nem kettő, hanem 28 (!) védjegykérelmet nyújtott be. Úgyhogy készülj, mert végre jönnek a Bébi Yodás dolgok: a ruhától elkezdve, konyhai eszközökön át, egészen az ékszerekig.

Viszont ezek közül is a legdurvább cuccok, amik hamarosan kaphatóak lesznek, azok a (most figyelj) szépségtermékek! Bizony, érkeznek a Bébi Yodás kozmetikumok, sminkcuccok és illatok. És bár nagyon nagy poénnak hangzik, hogy a zöld cukiságbomba is része legyen a szépségrutinodnak (mit szólnál például egy Bébi Yodás sminkecsethez?), még nem érkezett hivatalos bejelentés, vagy egyáltalán megerősítés a Lucasfilm részéről. De most őszintén: elég kicsi rá az esély, hogy nem használja ki a stúdió a hatalmas pénzszerzési lehetőséget, nem igaz?

Te milyen Bébi Yodás merchandise-nak örülnél legjobban?

via GIPHY

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok