Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Minden, amit tudnod kell 2020 szemöldöktrendjéről

Minden, amit tudnod kell 2020 szemöldöktrendjéről

Még természetesebb hatást érhetsz el ezzel az új módszerrel!
Minden, amit tudnod kell 2020 szemöldöktrendjéről

Ha az új szálas megoldású tetkóra már rákattantál a természetes hatása miatt, akkor most egy még újabb és menőbb módszert mutatunk meg neked! A trendhullám New Yorkból, a Color Lab szalonból indult, ahol először kezdték alkalmazni a microshading, vagyis az árnyaló technikát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lucky Souriya (@beauty.by.lucky) által megosztott bejegyzés, Jan 10., 2020, időpont: 1:18 (PST időzóna szerint)

A szálas tetkóval ellentétben itt csak pontokkal árnyalják a szemöldököt, tehát a teljes szálak helyett apró pöttyök fogják kitölteni a hézagokat. A végeredmény nagyjából olyan lesz, mint amikor kicsit felturbózod a szemöldöködet ceruzával.

Az első 14 napban ne ijedj meg, ha a pontok kb. 30%-a kikopik, ez ugyanis teljesen normális, nem sokkal ezután viszont eléri a végleges formáját. És hogy meddig tart? Bőrtípustól függően akár 1-1,5 évig is élvezheted a tökéletes szemöldöködet anélkül, hogy foglalkoznod kéne vele! A szakértők csupán egyetlen dologra figyelmeztetnek a kezeléssel kapcsolatban; ha kipróbálod a microshadinget, akkor csak és kizárólag csipesszel szedd a szemöldöködet, ugyanis a gyanta felgyorsíthatja a kopást!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mylo Dinh (@browgal_mylo) által megosztott bejegyzés, Dec 27., 2019, időpont: 1:41 (PST időzóna szerint)

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok