Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Hamarosan otthon, te magad készítheted el a sminkcuccaidat!

Hamarosan otthon, te magad készítheted el a sminkcuccaidat!

A bőröddel tökéletesen mathcelő alapozó, rúzs és bőrápoló is elállítható a L’Oréal okos újdonságával. Itt az ideje, hogy kicsit jobban megismerd a Perso névre hallgató beauty kütyüt!
Hamarosan otthon, te magad készítheted el a sminkcuccaidat!

Hallottál már valaha a CES-ről? A technológiai újdonságokat felvonultató kiállítást minden év januárjában rendezik, és olyan elképesztő kütyüket mutatnak be, amiket korábban csak egy sci-fiben tudtál volna elképzelni.

Az idei kedvencünk egyértelműen a L’Oréal Perso nevű szerkezete, ami moboliapplikáción keresztül elemzi a bőröd, infókat gyűjt róla, hogy a környezeted miként befolyásolja annak állapotát, hogy végül minden adata meglegyen egy hozzád tökéletesen passzoló bőrápoló, alapozó vagy rúzs előállításához. A color-matching technologiának köszönhetően pedig végre olyan árnyalatú szájsminket varázsolhatsz magadnak, ami szuperül megy a kedvenc szetted színéhez.

„Ez az eszköz mindennek eleget tesz. A Perso mesterséges intelligenciával dolgozik, így optimalizálja az egyedi formulákat, és a használat során egyre okosabbá válik.” – magyarázza Guive Balooch, a L’Oréal Technológiai Inkubátorának vezetője. A saját kis mini beauty laborodra (kb. fél kiló és 16,5 centi magas) még kicsit várnod kell, a cégcsoport ígérete szerint ugyanis 2021-től kapható majd kereskedelmi forgalomban. Részünkről alig várjuk, hogy élesben is kipróbáljuk!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok