Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Millie Bobby Brown új sminkkollekciója maga az álom!

Millie Bobby Brown új sminkkollekciója maga az álom!

És már le is csaphatsz rá!
Millie Bobby Brown új sminkkollekciója maga az álom!

Február 19-én lesz 16 éves, de Millie Bobby Brown már most elmondhatja magáról, hogy egyszerre színésznő, modell és sikeres beauty-mogul. (Ha követed az Instán, valószínűleg az is kiderült már számodra a sztorijaiból, hogy meglepően jó a hangja, szóval valamikor, a nem is olyan távoli jövőben akár ő lehet az új Ariana Grande.) A Stranger Things sztárja tavaly szeptemberben, 2 éves fejlesztés után rukkolt elő florence by mills nevű beauty-márkájával – a termékek akkor olyan hangos sikert arattak, hogy 20 ezerre nőtt az újdonságok iránt érdeklődők várólistája.

Az elképesztő sikeren, és a rohamosan közeledő 16. szülinapján felbuzdulva Millie elő is állt a folytatással, ami ezúttal a 16 Wishes, vagyis 16 kívánság nevet kapta. Az új kollekció tartalmaz 3 csodás árnyalatú szájfényt, kétféle arcmaszkot, és 3 palettát, amiben összesen 16 árnyalat kapott helyet.

A csomagolás ezúttal picit hajaz ugyan mind Ariana Grande stílusára (nézd csak meg a Sweetener album színvilágát!), mind pedig Kylie Jenner márkájára, de Millie mellett szóljon, hogy hatalmas rajongója mindkét sztárnak. Na, neked lesz saját Mills cuccod?

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok