Bezárás
CosmoBeauty / Smink / 25 évig sminkben aludt, ez lett a vége

25 évig sminkben aludt, ez lett a vége

Ezek után nem kérdés, hogy ma este IS lemosod-e a sminked...
25 évig sminkben aludt, ez lett a vége

Szorgalmasan megtisztítod az arcod minden felesleges make-uptól és szennyeződéstől lefekvés előtt, de néha ellustizod a dolgot? Bármilyen húzós is volt a napod, ne hagyd ki az szokásos arctisztító rutint, mert kifejezetten rosszat teszel vele a szemednek és a bőrödnek is. Egy 50 éves nő a lemosás-skippelést új szintre emelte, ugyanis 25 éven keresztül nem szedte le rendesen a sminkjét. Lehet, hogy a micellás lemosókon spórolt, de ilyen áron biztosan te is kihagynád az extra dugipénzt.

Az ausztrál nő először csak annyit érzett, hogy valami irritálja a szemét, mintha belement volna valami apró porszem. Miután azonban nem akart múlni a kellemetlen érzés, szemészhez fordult, aki kisebb sokkot kapott a látványtól: a szempillafesték maradványai apró lerakódásokat hoztak létre, amelyek beágyazódtak a szemhéj alatti bőrbe. Néhány kiemelkedett, ezek karcolták és irritálták a nő szaruhártyáját. Ha látni akarod a képeket (ha épp most uzsizol, akkor inkább ne tedd), ITT tudod őket megnézni. Az irritáló érzés mellé egy szaruhártyagyulladást is megnyert magának az ausztrál nő és ezzel még egész olcsón megúszta. Az orvosok ugyanis arra figyelmeztetnek, hogy extrém esetben látásromlás, sőt látásvesztés is előfordulhat ilyen esetben.

Nyugi, ha néha belecsúszol az éjszakába és fent marad a sminked, másnapra nem ébredsz fekete göbökkel a szemedben. De törekedj rá, hogy az arctisztítás az estéd állandó programja legyen.

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok