Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Lesd el a Riverdale sztárjának legnagyobb beautytrükkjét!

Lesd el a Riverdale sztárjának legnagyobb beautytrükkjét!

A Cherylt alakító Madelaine Petsch igazi szemöldökikon, most pedig te is elkészítheted a színben és formában is töléletes ívet!
Lesd el a Riverdale sztárjának legnagyobb beautytrükkjét!

A gyönyörű vörös színésznőt mindig tökéletes sminkkel látni, amit saját magának készít el – pro makeup-trükkjeiről a Vogue-nak mesélt.

„Számomra az volt a legnagyobb kihívás, hogy megtaláljam a megfelelő szemöldökformázó terméket. A profi sminkesek is gyakran elkövették nálam azt a hibát, hogy egyszínű barnára festették a szemöldökömet, ami teljesen elütött saját színeimtől, és egyáltalán nem állt jól. Sokkal jobban passzol hozzám a szőke-vörösesbarna kombó” – nyilatkozta Madelaine. Ha bejön a sztárcsaj gyönyörű vonalvezetése, próbáld ki a sminktrükkjeit!

1. A technika alapja, hogy két különböző színű ceruzát használj. Miután a szálakat helyükre igazítottad a szemöldökfésűddel, egy melegebb, erőteljesebb szőke színű szemöldökceruzával húzd meg a szélső íveket. A tökéletes forma eléréséhez használj olyan ceruzát, aminek a vége ferdén vágott, így a vastag és vékony vonalak is egyaránt szépen fognak sikerülni.

2. A második cerka legyen klasszikus ceruzaformátumú, és barnás árnyalatú. Ha szeretnél egy kis vöröses színt belecsempészni, válaszd az AUBURN árnyalatot – Madelaine erre esküszik. Ez a vörösesbarna igazi meleg szín, vörös és narancs pigment is van benne. Igazítsd vele a halványabb árnyalatú ívet, és apró vonalkákkal szálirányban töltsd ki a hiányosabb részeket.

3. Utolsó lépésként jöhet a színésznő nélkülözhetetlen kedvence, a szemöldökgél, mellyel tökéletesen tudod fixálni művedet. Ha elégedett vagy az eddig elért színnel, használhatsz átlátszó gélt, de, ha még egy utolsó barnás árnyalatot bevállalnál, válassz minél világosabbat belőle!

Top termékek, ha te is hasonlóan precíz szemöldököt szeretnél:

Rimmel Brow Pro Microdefiner Pro szemöldökceruza 2499 Ft

Giorgio Armani Smooth Silk Brow Pencil 8200 Ft

Catrice Slim‘Matic ultra precíz vízálló szemöldökceruza 989 Ft

Nyx Professional Makeup Micro Brow Pencil szemöldök ceruza 3490Ft

Maybelline Brow Ultra Slim szemöldökceruza 1599 Ft

Bourjois Brow Fiber szemöldökspirál 2399 Ft

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok