Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Meghan a sminkjén keresztül lázad a királynő ellen?

Meghan a sminkjén keresztül lázad a királynő ellen?

Hercegnéként biztosan nem vállalta volna be, de most már a királynő sem szólhat be neki ezért a látványos sminkért!
Meghan a sminkjén keresztül lázad a királynő ellen?

Amióta Harry és Meghan bejelentették a visszavonulásukat, elég durva támadások érik, még a royal család tagjaitól is. Nemrég az egyik utolsó hivatalos megjelenésükön például megtiltották nekik, hogy a királynővel együtt vonuljanak be és külön sorban kellett ülniük a családtól. Katalin hercegné sem éppen a legtámogatóbb oldalát vette elő a rendezvényen, de Harry és Meg összezártak és irtó cuki titkos gesztusokkal mutatták ki, hogy kölcsönösen támogatják egymást.

Az apró részletek jelentősége nem csak az egykori royal pár kézfogásánál árult el izgalmas infókat, hanem Meghan sminkjében is. Nem lehet nem észrevenni, hogy mennyivel bátrabb make-upokra esik a választása és a ruhái is sokkal merészebb árnyalatúak, mint korábban, amivel egyértelműen jelzi: most már senki nem mondhatja meg neki, hogy mit szabad és mit nem. Meg nagy visszatérésekor a kék ruhájához – ami azóta már ikonikus darabnak számít – egy erőteljes sminket kért. Ezzel pedig ki is vívta a make-up artistok elismerését és megalapozta a nyári sminktrendet is.

Profimedia – Red Dot

A drámai smink három fontos elemből áll: az erőteljes réz-bronz színű szemhéjpúderből, a bogyós gyümölcs színű rúzsból és a bronzos highlighterből. Meg fekete tusvonallal keretezte a szemeit, bronzos krémpúderrel árnyalta és műszempillával erősített rá a drama queen-pillantásra. Az ajkait a rúzzsal megegyező árnyalatú szájceruzával kontúrozta és utána töltötte csak fel színnel. A bronzerrel az almácskák alatt futott végig és a tetejére highlightert simított. A végeredmény isteni, amit te is könnyen koppinthatsz!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok