Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Sztárok, akik alig viseltek sminket az esküvőjükön

Sztárok, akik alig viseltek sminket az esküvőjükön

Ezek a menyasszonyok a natural look-ra szavaztak, amikor kimondták a boldogító igent!
Sztárok, akik alig viseltek sminket az esküvőjükön

Meghan Markle

Fotó: US Getty Images

Ki ne emlékezne Meghan és Harry hatalmas mennyegzőjére? Akkor talán még nem is sejtettük, hogy mennyi szappanoperába illő dolog fog történni nem sokkal a boldogító igent kimondása után. Egy viszont biztos; Meghan egyszerűen ragyogott az esküvőn, ez pedig nagyban köszönhető a természetes és ragyogóan üde sminknek, amit viselt. A híres make-up artist, Daniel Martin szerint Meghan szerette volna, ha látszódnak a szeplői, a gyöngyház rózsaszín rúzzsal kombinálva pedig igazi hercegnő volt a royal eseményen.

Cardi B

Fotó: Pinterest

Cardi B koránt sem az a sztár, akinek a neve hallatán a natural look jut az eszebe, épp ezért lepett meg mindenkit, amikor az esküvőjén szinte teljesen természetes, nude sminket viselt. A szemén csak a pillái voltak feltűnőek, de azok sem zavaróan, az arca finoman volt lealapozva, egy lehelletnyi pirosítóval, kombózva egy abszolút nude színű rúzzsal.

Gisele Bündchen

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gisele Bündchen (@gisele) által megosztott bejegyzés, Febr 26., 2014, időpont: 6:58 (PST időzóna szerint)

A szupermodell a világ szinte összes címlapján szerepelt már full sminkben, az esküvőjén mégis egy hihetetlenül egyszerű look-ot szeretett volna, és milyen jól tette! Tom Brady bizonyára a világ egyik legszerencsésebb pasijának tartja magát, hiszen felesége egy fél lehelletnyi sminkkel egy gyönyörű!

Keira Knightley

Fotó: Pinterest

A gyönyörű színésznő semmit nem szeret, ami kicsit is szokványos, így titkos esküvőjén nem csak a rucija volt teljesen egyedi, de az is fontos szempont volt, hogy maximálisan természetesen nézzen ki. Keira persze visszafogott sminkkel is ugyanolyan szép, mintha a Karib-tenger kalózai képkockáiból lépett volna épp ki!

Hailey Bieber

Fotó: Pinterest

Hailey és Justin Bieber abszolút bebizonyították, hogy a szerelmük nem csak egy reklámfogás, és még az addig hihetetlenül zűrös Justin is képes valakiért megváltozni. A csodaszép modell az esküvőn csak és kizárólag nude színeket használt a sminkjéhez, amitől kicsattanóan üde és könnyed lett a végeredmény.

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok