Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Lesd el Gigi Hadid zseniális ajakdúsító trükkjét!

Lesd el Gigi Hadid zseniális ajakdúsító trükkjét!

Ezt muszáj kipróbálnod!
Lesd el Gigi Hadid zseniális ajakdúsító trükkjét!

Gigi Hadid nem igazán adott hírt magáról, mióta elindult a karantén az egész világon, amióta viszont bejelentette, hogy kisbabát vár, már bátrabban tűnik fel úja a köztudatban. 

A szupermodell nemrég egy hosszú Insta Live-ban mesélt arról, hogy milyen érzés volt a Fashion Week-en terhesen részt venni és mit gondol arról, hogy mindenki azt hiszi, hogy plasztikáztatott. Miután a magánéleti dolgokat elárulta, a rajongók nagy örömére megosztott pár trükköt ahhoz, hogy olyan dús ajkaid legyenek, mint neki, persze sebészeti beavatkozás nélkül!

Gigi az élő videóban lépésről lépésre elmondta, hogy hogy fessük úgy ki a szánkat, hogy az sokkal dúsabbnak tűnjön:

1. Első lépésként használj ajakápolót, mielőtt bármit is használnál a szádon, hiszen ahogy a bőrödet, úgy a szádat is hidratálni kell festés előtt! Ennek az ajakápolónak lehetőleg legyen természetes színe, hasonló, mint a saját ajkad!

2. Ezután dörzsöld össze alaposan az alsó és a felső ajkadat, amivel egy olyan optikai illúziót érsz el, mintha vastagabbak lennének az ajkaid, hiszen a színezett ajakápolód ezzel a lépéssel kimegy a szigorúan vett kontúrvonalból.

3. Válassz egy mályvaszínű szájkontúrceruát, (amit rúzsnak is lehet használni) amivel kintről befele satírozd be a felső és az alsó ajkadat úgy, hogy középen hagyj ki egy kis területet! Amiért ez a rész világosan marad, optikailag dúsabbnak fog tűnni a szád. Arra figyelj, hogy a kontúrvonalat ne a szád határán rajzold meg, hanem attól feljebb, amitől szintén nagyobb lesz az ajkad!

4. Ezután már csak annyi dolgod van, hogy az ujjaddal mégegyszer átsatírozz mindent.

Ugye milyen egyszerű volt? 

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok