Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Ennél a manikűrnél konkrétan nincs most menőbb a neten

Ennél a manikűrnél konkrétan nincs most menőbb a neten

Stílusosabban nem is viselhetnéd a körmeidet a Pride Hónapban.
Ennél a manikűrnél konkrétan nincs most menőbb a neten

Mindig a manitrendek ütőerén tartod az ujjaidat, és akkor sem engedted el teljesen a köröm-kérdést, amikor a járvány miatt az összes szalon zárva tartott. (Hogy is hanyagolhattad volna, ha itt van neked a Cosmo Beauty, ami szépségfronton is segített átvészelni ezt az időszakot.)

Most viszont, hogy offline is újra profi szakember gondoskodik a körmeid állapotáról, valószínűleg menő minták és megoldások után bújod a netet. Ha már szédülsz a nagy keresésben, tarthatsz egy kis szünetet, ennél a Pride Hónap ihlette szivárványos maninál ugyanis nem találhatsz coolabbat.

Átlátszó, vagy bézs francia maniként a legcsinibb, ahol a klasszikus fehér részt a rainbow őrület veszi át. Egyfelől vidám, másrészt politikailag is nagyon fontos jelentéssel bír, és ennek a Pride Hónapban extra nagy jelentősége van. Jöjjön néhány szuper inspo, amik közül gyorsan kiválaszthatod az új kedvenced.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A tie dye tip close up 🤩

Sadie’s – Love your nails (@sadies_loveyournails) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

How to do tie dye drippies!!! Now that I have my new phone get ready for some really great content like this!!!!!! It’s like, which video is better am I right???? What a day!!!!!!

KATIE MASTERS (@nailthoughts) által megosztott bejegyzés,

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok