Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Ezért nem mindegy, hogyan fésülöd a szemöldököd

Ezért nem mindegy, hogyan fésülöd a szemöldököd

Szálirányban? Vagy felfelé? Hááát, ha igazán menőt akarsz, tegyél még egy kis csavart a dologba!
Ezért nem mindegy, hogyan fésülöd a szemöldököd

A legmenőbb make up artistok szerint a szemöldökkefe minden sminkesneszesszer alapkelléke. Akár ceruzát, akár port, gélt vagy pomádét használsz, ha ügyesen trükközöl a fésüléssel, sokkal dúsabb, hatásosabb és coolabb lesz a végeredmény!

Na de annál azért több kell, mint hogy árnyalás után egy kicsit megigazgatod a szálakat! Lisa Eldridge sztársminkes (@lisaeldridgemakeup) trükkjével igazi PRO BROW-hatást érhetsz el! Kendall Jenner, Rosie Huntington-Whiteley és Dua Lipa is kapott már Lisától sminktanácsokat, és bármelyik sztár szemöldökét elfogadnánk sajátunknak, szóval most nagyon figyelj!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) által megosztott bejegyzés, Ápr 18., 2020, időpont: 7:56 (PDT időzóna szerint)

„A látványos szemöldökhöz a kedvenc trükköm, hogy először LEFELÉ fésülöm a szálakat – ha úgy tetszik, a ’rossz irányba’ – nyilatkozta Lisa a Huda Beautynak. – Egészen biztosan furának hangzik és úgy is érződik, de fantasztikus alapot lehet ezzel a technikával készíteni. Olyan ez, mint az építészet: ha megvan a megfelelő alap, könnyebb ráépíteni a többi részt.” Jöhetnek a további teendők lépésről lépésre?

1. A festést a szemöldök legmagasabb pontján kezdd, itt legyél a legprecízebb! A lefelé fésült szálak közé ceruzával húzz nagyon apró, vékony vonalkákat, ezekkel igazítsd a kontúrt is, ne húzz vastag, határozott vonalat sehova.

2. Finoman fésüld a helyükre a szálakat, a spirálos fésűvel óvatosan igazgatva őket.

3. Ha szükséges, a széleknél korrigáld – és a korrektorral akár egy kis extra liftinghatást is elérhetsz a szemöldökcsontod alatt!

4. Átlátszó géllel vagy az eddig használt színnel megegyező spirállal rögzítsd a művedet.

A technika ceruzával működik a legjobban, a porra felvitt gél könnyebben összeállhat, elmaszatolódhat! Amíg a gél meg nem szilárdul, igazgathatod a szálakat, utána viszont már ne fésülgesd őket, mert tönkreteszed az összhatást!

Kipróbálnád a trükköt? Mutatjuk a legjobb fésűs szemöldökcerkákat, katt a galériára!

Ezért nem mindegy, hogyan fésülöd a szemöldököd

Ezért nem mindegy, hogyan fésülöd a szemöldököd

Fotó megosztása:

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok