Bezárás
CosmoBeauty / Smink / A nyár legjobb pirosítótrükkje egyenesen J.Lo sztársminkesétől

A nyár legjobb pirosítótrükkje egyenesen J.Lo sztársminkesétől

A pirosítód sokkal fontosabb sminkcucc, mint gondolnád! Így használd, hogy TÉNYLEG friss és üde legyen tőle az arcod!
A nyár legjobb pirosítótrükkje egyenesen J.Lo sztársminkesétől

2020 a pirosító éve, az arcpír kimondottan nagy hangsúlyt kap a legmenőbb sminkmesterek munkáiban! A nude, visszafogottan fénylő orcák helyett idén az üdére pirosított, sőt, az akár egy kicsit túltolt verzió is menő! Teheted az orcádra, a szemhéjadra, egy kicsi juthat belőle akár a halántékodra is! És van egy szuper trükk, amitől nagyon aktuális és szupercool lesz az arcpírod!

Ha úgy használod az arcpírodat, ahogy Scott Barnes, J.Lo kedvenc sminkmestere (@scottbarnescosmetics) ajánlja, simán letagadhatsz pár évet – még a leghúzósabb napjaidon is! A kulcs a természetesség, amit a szendvics-technikával ér el klienseinél Scott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scott Barnes (@scottbarnescosmetics) által megosztott bejegyzés, Jan 5., 2020, időpont: 4:18 (PST időzóna szerint)

„Az egyik legjobb módja annak, hogy úgy tűnjön, mintha az arcpír valójában az arcod természetes színe lenne, hogy egy viszonylag erősebb réteget viszel fel az alapozódra – árulta el a titkát Scott Barnes. – Ezután menj át rajta újra azzal az ecsettel és alapozóval, amit az első alapozáshoz használtál. Ez mintegy bezárja az arcpírt a két alapozóréteg közé. Ezzel a technikával épp csk annyira sejlik ki a második réteg alapozó alól az arcpír, hogy abszolút természetes, mégis életteli hatást adjon. Ha begyakorolod és már jól megy, egészen biztosan egy csomó bókot bezsebelsz majd a ragyogó arcbőröd miatt!”

Néhány extra tipp, amitől sikeresebb lesz a művelet:

– Ne ijedj meg, ha elsőre elkenődik vagy foltos lesz, meg kell tanulni épp csak annyira bedolgozni az alapozót a pirosítóréteg fölé, hogy nyomtalanul beolvadjon, de ne kenődjön szét.

Legjobb, ha az ecsetben maradt alapozómennyiség elegendő az eldolgozáshoz, de ha pótolnod kell, vigyázz arra, hogy nagyon keveset vegyél fel pluszban az ecsetre.

– Most megszegheted az alapszabályt, hogy porra krémet nem viszünk fel – de amíg nem vagy profi a technikában, addig látni fogod, miért nem ajánlott alapvetően ez a trükk: a por a krém alatt könnyen összeáll, csomósodik. De ha már megvannak a könnyed mozdulatok, amikkel eldolgozod a pír felett az alapozót, szép lesz a végeredmény!

– Megpróbálhatod krémes pirosítóval is, ilyenkor arra figyelj, hogy épp csak néhány mozdulattal vidd fel a második alapozóréteget, különben a pír „elmászhat” a helyéről.

– És a barackos, narancsos árnyalatokat helyett most próbáld ki az üde pinket!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scott Barnes (@scottbarnescosmetics) által megosztott bejegyzés, Márc 10., 2020, időpont: 8:03 (PDT időzóna szerint)

 

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok